Kinderkamer met auto behang


Studio Ditte heeft een unieke collectie met verschillende soorten auto behang voor de kinderkamer. Voor ieder wat wils! Is je kind gek op bouwauto’s, brandweerauto’s, kraanwagens, raceauto’s of mooie vintage oldtimers? Studio Ditte heeft unieke auto behangen voor een kinderkamer van een auto liefhebber.Kinderkamer met stoer werkauto behang


Studio Ditte heeft kinderbehang voor kleine en grote jongens die dol zijn op stoere graafmachines, takelwagens en brandweerauto’s. Met deze oude auto's is veel gespeeld in de zandbak en op straat. Perfect auto behang voor een kinderkamer van kids die dol zijn op stoere werkauto’s. Het werkauto behang is verkrijgbaar in 2 varianten: werkauto behang lichtgrijs en werkauto behang met een witte achtergrond.


Foto credits: @bloemmie_interior


Kleuradvies werkauto behang lichtgrijs

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met werkauto behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het werkauto behang lichtgrijs.


Foto credits: @mama.mine


Kleuradvies werkauto behang wit

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met werkauto behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het werkauto behang wit.Kinderkamer met bouwauto behang


Auto behang voor kinderen die dol zijn op stoere werkauto’s, shovels en kraanwagens. De wagens zijn handgemaakt uit papier en geven het behang een mooi subtiel 3D effect. Perfect behang voor een kinderkamer van een liefhebber van stoere bouwauto’s. Het kraanwagen behang is verkrijgbaar is 3 kleurvarianten: kraanwagen behang donker, kraanwagen behang lichtgrijs en kraanwagen behang wit.


Foto credits: @liefsanique


Kleuradvies kraanwagen behang

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met kraanwagen behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het kraanwagen behang donker, kraanwagen behang lichtgrijs en kraanwagen behang wit.


Foto credits: @storiesbysigrid


Kinderkamer met raceauto behang


Is jouw kind helemaal weg van Formule 1 raceauto’s? Studio Ditte heeft uniek auto behang met klassieke raceauto’s. Behang met prachtige vintage racewagens voor een kinderkamer van een Formule 1 fan. Het Studio Ditte raceauto behang is verkrijgbaar in 2 varianten: raceauto behang donker en raceauto behang wit.


Foto credits: @stijlinge


Kleuradvies raceauto behang donker

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met raceauto behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het raceauto behang donker.Kleuradvies raceauto behang wit

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met raceauto behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het raceauto behang wit.


Kinderkamer met vintage auto behang


Studio Ditte heeft behang met prachtige vintage auto’s voor de kinderkamer. Opa's, vaders en zonen hebben met veel pret de oldtimers laten racen en botsen. De auto's zijn gehavend en alleen maar stoerder geworden. Het Studio Ditte auto behang is verkrijgbaar in 3 varianten: auto behang lichtgrijs, auto behang donker, auto behang wit.Kleuradvies auto behang lichtgrijs

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met auto behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het auto behang lichtgrijs.


Foto credits: @by_us_thus


Kleuradvies auto behang donker

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met auto behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het auto behang donker.Kleuradvies auto behang wit

In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een auto kinderkamer met auto behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het auto behang wit.