Kinderkamer met jungle behang


Tover de kinderkamer om tot een kleine jungle met de unieke kinderbehangen van Studio Ditte. In deze blog geeft Studio Ditte kinderkamer inspiratie voor een kinderkamer in jungle stijl. Voor een jungle kinderkamer heeft Studio Ditte prachtig jungle behang met tropische vogels of behang met katachtige roofdieren die zich diep in de jungle verschuilen.



Jungle kinderkamer met vogel behang


Voor een kinderkamer in jungle stijl heeft Studio Ditte vogel behang met elegante tropische vogeltjes verscholen tussen bladeren en sierlijke bloemen. Met het vogel behang geef je een subtiele jungle touch aan de kinderkamer. Door het vogel behang te combineren met accessoires in jungle stijl tover je de kinderkamer om tot een ware jungle kinderkamer. In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een kinderkamer met vogel behang en welke kleuren mooi combineren met het vogeltjes behang.


Foto credits: @estherinroze




Foto credits: @irispetri

Jungle kinderkamer met toekan behang


Toekan in de jungle. De toekan met zijn karakteristieke snavel is een iconische vogel in de jungle. Als je de kinderkamer een echte jungle stijl wilt geven, doe je dit met het toekan behang van Studio Ditte. Studio Ditte heeft uniek behang met toekans verscholen tussen een fris tropisch bladerdek. Perfect behang voor een jungle kinderkamer. In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we ideeën voor jungle decoratie en welke kleuren mooi combineren met het behang met toekans.



Jungle kinderkamer met jaguars, zwarte panters en tijgers

Is jouw kind ook zo gek op jaguars, zwarte panters en tijgers? Op het Studio Ditte panthera behang vind je de karakteristieke koppen van deze jagers. Deze katachtige roofdieren verschuilen zich diep in de jungle. Het unieke panthera behang van Studio Ditte heeft warme natuurlijke kleuren en geeft de kinderkamer een stoere jungle stijl. In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een jungle kinderkamer met panthera behang en welke kleuren mooi combineren met het panthera behang. Het panthera behang is verkrijgbaar in 3 versies: panhtera behang donker, panthera behang wit en panthera behang groen.


Foto credits: @ohlalot


Foto credits: @noom.and.co