Studio Ditte kleuradvies voor kraanwagen behang


We krijgen vaak de vraag welke kleuren mooi combineren met behang en beddengoed van Studio Ditte. Voor ons een goede reden om een blog met kleuradviezen te schrijven! Wat is een mooie kleur voor de muur en/of meubels bij het behang? In deze blog helpt Studio Ditte je op weg met een kleurenpallet voor het kraanwagen behang donker, kraanwagen behang lichtgrijs en kraanwagen behang wit. Naast het kleuradvies voor de kinderkamer geven we ook tips voor producten die mooi combineren met onze prints. Inspiratie voor een fijne kinderkamer. Duurzaam behang, geproduceerd in Nederland


Het behang van Studio Ditte is een hoge kwaliteit vliesbehang, geproduceerd in Nederland. Het kinderbehang wordt op een duurzame manier geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Het behang bevat FSC-gecertificeerde pulp en een polyestervezel. Deze stoffen samen maken het behang sterk en van goede kwaliteit. Deze basis voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 norm. Het behang is vrij van formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een kind. De toner waarmee geprint wordt is CO2-vrij geproduceerd. Interessant om te weten is dat een groot deel van het pand van onze producent wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. En het papierafval gaat terug gaat naar de fabriek waar zij hun papier kopen, het is een gesloten cirkel.


Foto credits: @wendy_stavast


Foto credits: @storiesbysigrid


Behang staal aanvragen


Wil je kraanwagen behang donker, kraanwagen behang lichtgrijs of kraanwagen behang wit bestellen, maar wil je het graag eerst in het echt zien? Vraag hier een staaltje aan. We sturen je kosteloos een staaltje toe, zodat je het behang kunt bekijken en voelen.

Mix & match


Je kunt verschillende dekbedovertrekken en hoeslakens van Studio Ditte goed combineren met het kraanwagen behang. Zo kun je verschillende mooie combinaties maken die de kinderkamer elke keer weer een nieuwe look geven. 
Duurzame kinderkamer


Toen wij op zoek gingen naar een duurzame muurverf kwamen wij uit bij verf van het Nederlandse merk Vestingh. Vestingh heeft een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Een Nederlands merk met duurzame verf, daar worden wij blij van! Daarom geven wij in deze blog kleuradvies op basis van de kleuren van Vestingh. Bedenk wel dat kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de verfkleur. Gelukkig kun je gratis kleursamples aanvragen bij Vestingh. Zo kun je het kleurstaaltje tijdelijk op de muur plakken en op verschillende tijden van de dag de kleur bekijken. Lichtinval en de sfeer van een kamer hebben namelijk invloed op de kleur. 
Binnenkijkers kinderkamer met kraanwagen behang


Bowi's peuterkamer met kraanwagen behang lichtgrijs

De kamer van Kees met kraanwagen behang donker

Finns kinderkamer met kraanwagen behang donker


 

Waar verkrijgbaar


Studio Ditte Kraanwagen behang donker 

Studio Ditte Kraanwagen behang lichtgrijs 

Studio Ditte Kraanwagen behang wit 

Studio Ditte Trees on petrol green dekbedovertrek 

Studio Ditte Blocks on stone blue dekbedovertrek

Studio Ditte Kraanwagen dekbedovertrek donker 

Studio Ditte hoeslakens 

 

Poster Peach bird van Studio Loco - Klein & stoer

Ferm Living stoel little architect grijs - Designed for kids

Nobodinoz kussen pierrot moon velvet night blue - Designed for kids

OYOY mini kers vloerkleed - Fonq

Jollein klamboo vintage ash green - De Gele Flamingo