Ons verhaal


Studio Ditte is een Nederlands merk met onder andere behang, beddengoed en rugzakken. Producten met speelse patronen voor de kinderkamer, woonkamer of slaapkamer. Alle producten ontwerpen wij met liefde en aandacht en met oog voor mens en milieu. In de prints van Studio Ditte ontdek je elke keer weer nieuwe details. 


Sinds 2005


Studio Ditte is in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Wij hebben elkaar leren kennen op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Op de academie ontdekten wij onze gezamenlijke passie voor het ontwerpen van mooie producten.


Zorg en aandacht


Studio Ditte is een kleine ontwerpstudio en is uitgegroeid tot een merk waar wij trots op zijn. We verkopen onze producten inmiddels wereldwijd aan meer dan 200 (web)winkels. We werken samen met een fulfilment partner dat onze voorraad beheert. Zij verpakken de bestellingen zorgvuldig en versturen de producten met zorg naar onze resellers.

Het behang en beddengoed van Studio Ditte worden geproduceerd in Europa, zodat we nauw contact kunnen onderhouden met onze producenten. De behangcollectie wordt sinds 2007 geprint bij een producent in Nederland. Het beddengoed wordt geproduceerd in Spanje.

De rugzakken zijn ontwikkeld in samenwerking met Rilla go Rilla en worden geproduceerd in China.