Studio Ditte kleuradvies


Ons eerste kleuradvies blog staat online! We krijgen vaak de vraag welke kleuren mooi combineren met behang van Studio Ditte. Voor ons goede reden om een blog met kleuradviezen te schrijven! Wat is een mooie kleur voor de muur naast het behang? In deze blog geeft Studio Ditte je kleuradvies voor het auto behang. De komende tijd zullen er meer kleuradvies blogs volgen voor andere Studio Ditte behang prints.


Duurzaam behang en duurzame muurverf

Het behang van Studio Ditte wordt op een duurzame manier geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Kwaliteit en duurzaamheid van producten vinden we belangrijk. Toen wij zelf op zoek gingen naar muurverf voor een fotoshoot kwamen wij uit bij verf van het Nederlandse merk Fairf. Fairf heeft extra matte watergedragen muurverf op basis van plantaardig bindmiddel en natuurlijke grondstoffen. Een Nederlands merk met duurzame verf, daar worden wij blij van! Daarom geven wij in deze blog kleuradvies op basis van de kleuren van Fairf. Bedenk wel dat kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de verfkleur. Gelukkig kun je gratis kleursamples aanvragen bij Fairf!


Auto behang

We beginnen met één van onze populairste behangen, het auto behang. Het Studio Ditte auto behang brengt jong en oud terug naar uitbundig speelplezier. Opa's, vaders en zonen hebben met veel pret de oldtimers laten racen en botsen. De auto's zijn gehavend en alleen maar stoerder geworden. Perfect behang voor een kinderkamer met vintage uitstraling.


Lichtgroen

Deze ietswat vergrijsde lichtgroene kleur geeft een mooie rustige, vintage stijl aan de kinderkamer. Samen met de gele en zwart-witte accessoires een perfecte combinatie bij het Studio Ditte auto behang.


Foto credits: @hetzoetepand


Grijs-groen

Deze stoere grijs groene kleur accentueert het vintage gevoel van het auto behang. Op onderstaande foto zie je dat metaal en hout mooi combineren met het auto behang.


Foto credits: @bruceandus


Geel

Heb je zin om lekker te knallen op de kinderkamer? Dan is een warme geel een echte aanrader voor bij het auto behang of beddengoed. Vind je een gele muur iets te veel van het goede? Dan zijn gele accessoires natuurlijk ook een leuke optie.


Blauw

Deze diepblauwe kleur staat erg mooi bij het auto behang. Een mooi contrast met de witte achtergrond van het auto behang en de kleuren van de auto's komen goed tot hun recht naast deze stoere blauw.Lichtblauw

Deze licht vergrijsde lichtblauwe kleur past ook heel mooi bij het auto behang van Studio Ditte. De ingetogen kleur gaat goed samen met het donkergroen en geel uit het auto behang.Lichtgrijs

Op de foto hieronder zie je dat zacht grijs ook goed combineert met de auto print. Zo houd je de basis neutraal en zijn de auto print samen met accessoires in accentkleuren de sfeermakers.


Foto credits: @hetzoetepand


Meer informatie

Wil je het Studio Ditte auto behang in het echt zien en voelen? Vraag dan hier een gratis behangstaal aan.

Op de website van Fairf kun je gratis kleursamples aanvragen. De namen van de kleuren van Fairf vind je in het gekleurde vlak onder de foto's. Let op: kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de daadwerkelijke verfkleur. Vraag daarom altijd eerst een kleursample aan.

Veel plezier met het stylen van de kinderkamer!

Liefs,
Marieke, Natasja en Endry