Studio Ditte kleuradvies voor een kinderkamer met werkauto behang


We krijgen vaak de vraag welke kleuren mooi combineren met kinderbehang en beddengoed van Studio Ditte. Voor ons een goede reden om een blog met kleuradviezen te schrijven voor een kinderkamer met werkauto behang! Wat is een mooie kleur voor de muur en/of meubels bij het werkauto behang? In deze blog helpt Studio Ditte je op weg met een kleurenpallet voor het werkauto behang met een lichtgrijze achtergrond. Naast het kleuradvies voor de kinderkamer geven we ook tips voor producten die mooi combineren met onze werkauto print. Inspiratie voor een fijne kinderkamer met werkauto behang. Behang voor kleine en grote jongens die dol zijn op stoere graafmachines, takelwagens en brandweerauto’s. Met deze oude bouwauto's is veel gespeeld in de zandbak en op straat. Perfect kinderbehang voor liefhebbers van stoere auto’s. Duurzaam behang, geproduceerd in Nederland


Het behang van Studio Ditte is een hoge kwaliteit vliesbehang, geproduceerd in Nederland. Het kinderbehang wordt op een duurzame manier geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Het behang bevat FSC-gecertificeerde pulp en een polyestervezel. Deze stoffen samen maken het behang sterk en van goede kwaliteit. Deze basis voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 norm. Het behang is vrij van formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een kind. De toner waarmee geprint wordt is CO2-vrij geproduceerd. Interessant om te weten is dat een groot deel van het pand van onze producent wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. En het papierafval gaat terug gaat naar de fabriek waar zij hun papier kopen, het is een gesloten cirkel.Kinderkamer met stoere auto's


Deze prachtige kinderkamer met werkauto behang met een lichtgrijze achtergrond is thuis bij @bloemmie_interior.


Foto credits: @bloemmie_interior
Behang staal aanvragen


Wil je werkauto behang lichtgrijs voor de kinderkamer of speelhoek bestellen, maar wil je het graag eerst in het echt zien? Vraag hier een staaltje aan. We sturen je kosteloos een staaltje toe, zodat je het behang kunt bekijken en voelen.

Mix & match


Je kunt verschillende dekbedovertrekken en hoeslakens van Studio Ditte goed combineren met het werkauto behang lichtgrijs. Zo kun je verschillende mooie combinaties maken die de kinderkamer elke keer weer een nieuwe look geven. 
Duurzame kinderkamer


Toen wij op zoek gingen naar een duurzame muurverf kwamen wij uit bij verf van het Nederlandse merk Vestingh. Vestingh heeft een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Een Nederlands merk met duurzame verf, daar worden wij blij van! Daarom geven wij in deze blog kleuradvies op basis van de kleuren van Vestingh. Bedenk wel dat kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de verfkleur. Gelukkig kun je gratis kleursamples aanvragen bij Vestingh. Zo kun je het kleurstaaltje tijdelijk op de muur plakken en op verschillende tijden van de dag de kleur bekijken. Lichtinval en de sfeer van een kamer hebben namelijk invloed op de kleur. 


Waar verkrijgbaar


Studio Ditte Werkauto behang lichtgrijs 

Studio Ditte Trees on petrol green dekbedovertrek 

Studio Ditte Blocks on stone blue dekbedovertrek

Studio Ditte hoeslakens 

 

Grimm's regenboog stapeltoren naturel - ilovespeelgoed

Liewood opbergmand faye whale blue - ilovespeelgoed

Liewood Samson oplaadbare nachtlamp mr bear - Little Dreamers

RAFA kids B Bench naturel - RAFA kids

Jupiduu Jumpspot springkussen light blue - Little Dreamers

Liewood elijah storage box sandy - Little Dreamers

Little Lights tractor - Mevrouw Aardbei