Passie voor Lego, auto's en werkvoertuigen


Finn zijn kamer is helemaal af met het kraanwagen behang van Studio Ditte. Wij hebben zijn kamer helemaal naar zijn wensen en karakter aangepast. 

WIE Wendy 39 jaar 
INSTAGRAM wendy_stavast

Ik ben Wendy Stavast, samen met mijn vriend Sascha, dochter Lizzy (15) zoon Finn (7) en dochter Mae (2) wonen wij in het Gelderse s’-Heerenberg.De kinderkamer is het fijnste plekje in huis


Ik ben dol op de kamers van de kinderen. Het is voor mij het fijnste plekje in huis en ben er ook altijd veel mee bezig. Ik moet mezelf ook altijd inhouden om niet te vaak en te veel te willen veranderen, maar ik kan zo enthousiast worden als ik een mooi behangetje of dekbedovertrek zie. In mijn hoofd heb ik dan de hele kamer alweer opnieuw ingericht (dit tot ergernis van mijn vriend).Behang met auto's, werkvoertuigen en kraanwagens


Finn zijn kamer is helemaal af met het kraanwagen behang van Studio Ditte. Wij hebben zijn kamer helemaal naar zijn wensen en karakter aangepast. Zo is Finn een stoere jongen, maar ook zeker een hele lieve en gevoelige jongen. Zo is dus ook zijn kamer stoer, maar ook rustig en een tikje liefelijk. Zijn grote liefde en passie zijn Lego en auto’s/werkvoertuigen en die twee dingen hebben wij dus ook samen gebracht in zijn kamertje, waardoor het echt helemaal naar zijn smaak en wens is. Wij betrekken hem altijd bij de keuzes die wij maken voor zijn kamer en dat vind hij ook erg leuk. Hij heeft ook vaak hele leuke ideeën! Zo was hij ook mega enthousiast toen ik hem het kraanwagen behang liet zien en hij kon niet wachten tot het op zijn muur zat.

Combinatie van verschillende stijlen en kleuren


Ik verander de kamers van de kinderen best vaak. Een nieuw dekbedovertrek of wat leuke nieuwe accessoires, dat maakt het vaak meteen al heel anders. Ik vind het gewoon heel leuk om verschillende stijlen en kleuren te combineren. Zo staan het panda dekbedovertrek en wasbeer dekbedovertrek van Studio Ditte beiden heel leuk in Finn zijn kamer. Allebei de dekbedovertrekken combineren mooi met het hoeslaken met jaguar vlekken van Studio Ditte.Ritueel voor het slapen gaan


Als Finn en Mae 's avonds naar bed gaan, lezen we altijd met zijn drieën in Finn zijn bed een verhaaltje. Mae is dol op Finn zijn kamer, dus dat moet altijd in zijn bed. En we zingen nog wat liedjes. Daarna gaat Mae naar haar eigen bedje en zet Finn zijn lego lampje aan en gaat heerlijk slapen.Styling tips voor een kinderkamer


Mijn styling tip: 'Kijk goed naar je kind, naar zijn/haar karakter en waar ze echt van houden. Pas daar de basis van de kinderkamer op aan. Tenslotte is het hun plekje, een plekje waar ze zich even kunnen terug trekken.'