Kleurrijke, stoere en speelse jongenskamer


Kees zijn kamer met kraanwagen behang, wasbeer dekbedovertrek en gestreept hoeslaken van Studio Ditte is kleurrijk, stoer en speels. Het is een plek waar hij graag speelt. En in het bed-met-trappetje zit veel opbergruimte.

WIE Anique Gardenbroek 31 jaar 
KIDS Kees bijna 5 jaar | Toon 3 jaar | Teus 7 maanden
WAAR Boekelo (gemeente Enschede)
INSTAGRAM liefsanique



Kinderkamer met veel opbergruimte


Kees zijn kamer heeft recent een make-over gekregen. Ik zou zijn kamer omschrijven als kleurrijk, stoer en speels! Het is een plek waar hij graag speelt en waar daar ook de ruimte voor is! Zijn bed-met-trappetje is zijn grote trots! En voordeel voor mij is dat er lekker veel opbergruimte in zit. Op 1 muur zit kraanwagen behang van Studio Ditte. Op zijn bed ligt een dekbedovertrek met wasberen gecombineerd met een roestbruin gestreept hoeslaken van Studio Ditte.



Los met kleur in het interieur


Waarom ik interieurstyling zo leuk vind? Lekker cliché, maar ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Ik wil dat ons huis een plek is dat bij ons past en waar iedereen fijn woont. Ik ben gek op kleur en hier kan je in de styling lekker mee los!





Kees is gek op voertuigen


Kees is gek op voertuigen en het kraanwagen behang van Studio Ditte was direct een hit! Ook heeft hij mee gekozen voor de posters. Verder laten de mannen in huis de styling graag aan hun moeder/vrouw over;)



Ritueel voor het slapen gaan


Bijna elke avond gaan de jongens in bad of onder de douche. Daarna gaan de oudste 2 samen naar boven waar ze samen met 1 van ons op Kees zijn grote bed een boekje lezen. Zijn we vroeg klaar dan spelen ze graag nog even samen op 1 van de slaapkamers. Dit is ons slaapritueel…. Het slaapritueel van de jongens wordt vaak door hen zelf nog uitgebreid met een aantal keer hun kamer uit sneaken ;).



Styling tips voor een kinderkamer


Ik vind een mooi behang altijd al enorm veel sfeer geven aantal een kamer! Als je dit aanvult met leuke posters, kussen en knuffels heb je al snel een gezellig sfeervolle kamer. Ook leuke kinderboeken zet ik vaak in het zicht, maar wel bij elkaar in rekje bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik het heel fijn om veel opbergruimte te hebben zodat de kamer ook een rustige plek kan zijn als dat nodig is. En heb je de ruimte, dan vind ik iets groots en speels ook altijd erg leuk. Bijvoorbeeld het klimrek bij Kees aan de muur, maar ook ringen aan het plafond of een grote zitzak zijn leuk!