Babykamer met safari behang


De eye-catcher van de babykamer van Otis is het safari behang van Studio Ditte. De verdere aankleding van de kamer is aangepast op het behang met safari dieren. We houden van een rustige basis met een aantal accenten.

WIE Anique (34) & Teun 
KIDS Jule (3) | Otis (0)
WAAR Rosmalen
INSTAGRAM aniquevosSafari behang als eye-catcher


We waren nog erg zoekend naar de manier waarop we de babykamer voor Otis zouden gaan inrichten. We houden van een rustige basis met een aantal accenten. Het is geen grote kamer dus we zochten naar een echte eye-catcher waarop de rest afgestemd kon worden. Toen het prachtige Safari behang van Studio Ditte op ons pad kwam, heb ik direct contact gezocht met Femke van L A M A M A N S T U D I O om na te denken over de verdere styling en voor mooie foto's. Ook zij was direct enthousiast en zag dit project wel zitten. Zo gezegd, zo gedaan. 


Kijken naar de dieren op het behang


De verdere aankleding van de kamer is vervolgens helemaal aangepast op het safari behang. We hebben er ontzettend veel leuke reacties op gekregen! Het is een fijne kamer om samen in te zijn, om even voor het slapen gaan te knuffelen, maar ook om heerlijk te spelen en naar de diertjes te kijken.Styling tips voor een babykamer


Voor ons werkt het erg goed om vanuit een accent in de kamer te werken en hierop de rest van de styling aan te passen om toch een afgestemde, rustige sfeer te kunnen creëren.

Kijk voor meer 'minimal & slow' styling inspiratie bij L A M A M A N S T U D I O