Over ons


Wij zijn Studio Ditte
Eigen collectie | unieke prints | duurzaam | Nederlands merk


Studio Ditte is een Nederlands merk met onder andere behangbeddengoed en een tassen collectie. Met liefde en oog voor detail ontwerpen wij producten met speelse patronen waar je blij van wordt. Alle producten ontwerpen wij zelf met oog voor mens en milieu. In de prints van Studio Ditte ontdek je elke keer weer nieuwe details. 


Sinds 2005


Studio Ditte is in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Wij hebben elkaar leren kennen op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Op de academie ontdekten wij onze gezamenlijke passie voor het ontwerpen van mooie producten.


Zorg en aandacht


Studio Ditte is een kleine ontwerpstudio en is uitgegroeid tot een merk waar wij trots op zijn. We verkopen onze producten inmiddels wereldwijd aan meer dan 200 (web)winkels. We werken samen met een fulfilment partner die je bestelling zorgvuldig verstuurt.

Het behang en beddengoed van Studio Ditte worden geproduceerd in Europa, zodat we nauw contact kunnen onderhouden met onze producenten. De behangcollectie wordt sinds 2007 geprint bij een producent in Nederland. Het beddengoed wordt geproduceerd in Spanje.

De rugzakken zijn ontwikkeld in samenwerking met Rilla go Rilla en worden geproduceerd in China.