Klantenservice

Foto credits: @prchtg


Staaltje Studio Ditte behang aanvragen


Wil je behang bestellen, maar wil je het graag eerst in het echt zien? Vraag hier een staaltje aan. We sturen je kosteloos een staaltje toe, zodat je het behang kunt bekijken en eventueel alvast een mooie bijpassende verfkleur uit kunt zoeken.

In de store locator vind je winkels die een behangboek hebben van Studio Ditte zodat je het behang in de winkel kunt bekijken.


Vragen


Heb je vragen of hulp nodig? Stuur een mailtje naar mail@studioditte.nl

Of bel met:
Marieke Dirks 06 54 78 42 87
Natasja Heesbeen 06 27 02 01 04
Endry van Zwam 06 29 09 84 96

 


Bestellen in de webshop van Studio Ditte


Onze producten worden zorgvuldig verpakt en wereldwijd verzonden. In principe versturen we binnen 1-3 werkdagen. Voor Nederland en België worden er geen verzendkosten gerekend bij een bestelling vanaf € 50. Verdere informatie over de verzendkosten vind je bij op de pagina over wereldwijde verzending.


Gratis retourneren binnen NL


Binnen 14 dagen na ontvangst, kun je producten aan ons retourneren. Neem eerst contact met ons op via klantenservice@studioditte.nl om de retourzending te melden en vermeld hierbij je ordernummer. Je ontvangt van ons een bevestiging met een retouradres.

Het retourneren binnen Nederland is gratis, vanuit overige landen geldt dat het op eigen kosten retour gestuurd wordt.

Belangrijk is dat het product onbeschadigd en in de originele verpakking bij ons terug komt. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.


Klachten


Heb je een klacht? Wij lossen het graag voor je op. Stuur ons een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je klacht op de best mogelijke manier op te lossen.