Studio Ditte kleuradvies voor een kinderkamer met zeehonden behang


We krijgen vaak de vraag welke kleuren mooi combineren met dierenbehang en beddengoed van Studio Ditte. Voor ons een goede reden om een blog met kleuradviezen te schrijven! Wat is een mooie kleur voor de muur en/of meubels bij het zeehonden behang? In deze blog helpt Studio Ditte je op weg met een kleurenpallet voor een kinderkamer of babykamer met Studio Ditte zeehonden behang. Naast het kleuradvies voor de kinderkamer geven we ook tips voor producten die mooi combineren met onze zeehonden print. Inspiratie voor een fijne kinderkamer voor kids die gek zijn op zeedieren zoals zeehonden.



Samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen


De zeehonden print is tot stand gekomen in samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen. Studio Ditte en Zeehondencentrum Pieterburen hebben hun krachten gebundeld om te laten zien hoe bijzonder een zeehond is. De zeehond is het grootste roofdier van Nederland en is van iconische waarde voor de Waddenzee. Deze samenwerking is een ode aan de zeehond én de mogelijkheid om hem een mooie plek in je huis te geven. Van elke behangrol wordt 5 euro afgedragen aan het Zeehondencentrum  



Duurzaam behang, geproduceerd in Nederland


Het zeehonden behang van Studio Ditte is een hoge kwaliteit vliesbehang, geproduceerd in Nederland. Het kinderbehang wordt op een duurzame manier geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Het behang bevat FSC-gecertificeerde pulp en een polyestervezel. Deze stoffen samen maken het behang sterk en van goede kwaliteit. Deze basis voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 norm. Het behang is vrij van formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een kind. De toner waarmee geprint wordt is CO2-vrij geproduceerd. Interessant om te weten is dat een groot deel van het pand van onze producent wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. En het papierafval gaat terug gaat naar de fabriek waar zij hun papier kopen, het is een gesloten cirkel.



Kinderkamer met dieren uit de zee





Behang staal aanvragen


Wil je zeehonden behang voor de kinderkamer of babykamer bestellen, maar wil je het graag eerst in het echt zien? Vraag hier een staaltje aan. We sturen je kosteloos een staaltje toe, zodat je het behang kunt bekijken en voelen.

Mix & match


Je kunt verschillende dekbedovertrekken en hoeslakens van Studio Ditte goed combineren met het zeehonden behang. Zo kun je verschillende mooie combinaties maken die de kinderkamer elke keer weer een nieuwe look geven. 



Duurzame kinderkamer


Toen wij op zoek gingen naar een duurzame muurverf kwamen wij uit bij verf van het Nederlandse merk Vestingh. Vestingh heeft een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Een Nederlands merk met duurzame verf, daar worden wij blij van! Daarom geven wij in deze blog kleuradvies op basis van de kleuren van Vestingh. Bedenk wel dat kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de verfkleur. Gelukkig kun je gratis kleursamples aanvragen bij Vestingh. Zo kun je het kleurstaaltje tijdelijk op de muur plakken en op verschillende tijden van de dag de kleur bekijken. Lichtinval en de sfeer van een kamer hebben namelijk invloed op de kleur. 


 

Waar verkrijgbaar


Studio Ditte Zeehonden behang 

Studio Ditte Trees on petrol green dekbedovertrek 

Studio Ditte Blocks on stone blue dekbedovertrek

Studio Ditte Red cherries on nude dekbedovertrek 

Studio Ditte hoeslakens 

 

Liewood Michael Houten Camera - De Gele Flamingo

Ferm Living Pear cushion dark green - Little Dreamers

Ferm Living Houten wandplank miniature Funkis house - Little Dreamers

Little Lights lamp vintage vliegtuig denim blue - Mevrouw aardbei 

Maison Deux vloerkleed eyes - Little Dreamers

Konges Slojd muziekdoosje krab - ilovespeelgoed