Behang met dinosaurussen


De kinderkamer van Finn heeft een Scandinavische woonstijl en het dinosaurus behang van Studio Ditte past hier perfect bij! Een mooie rustige print, maar wel een speels en kleurrijk kinderbehang.

WIE Nikki (33)  
KIDS Finn (6) | Melle (2)
WAAR Scherpenzeel
INSTAGRAM huisophetveldjeDinosaurus behang: rustig, speels en kleurrijk


Finn zijn kamer heeft een rustige basis met een aantal stoere en kleurrijke details. Ik houd zelf erg van de Scandinavische woonstijl en het dinosaurus behang van studio Ditte past hier perfect bij! Een mooie rustige print, maar wel een speels en kleurrijk kinderbehang.Kinderkamer met dinosaurussen


Finn had zelf een paar wensen bij het ontwerpen van zijn nieuwe kamer. Zijn lievelingskleur groen moest terugkomen en hij wilde dinosaurussen! Omdat ik zelf niet zo gek ben op de primaire kleuren heb ik een mooie vergrijsde groene kleur gezocht (Aquamarine Deep van Little Greene). Finn vond hem gelukkig ook mooi! Verder zocht ik een behang met een grijze basis en toen zag ik toevallig een berichtje voorbij komen van studio Ditte met het nieuwe dinosaurus behang. Deze vond Finn fantastisch dus gelukkig waren we het gauw eens.

Beddengoed met bouwauto's


We hebben de kamer verder ingericht met een aantal leuke details, zoals het donkerblauwe kraanwagen dekbedovertrek van Studio Ditte, een toffe poster aan de muur en een klimrek. In het speeltafeltje hebben we alle Lego opgeborgen en daarnaast heb ik nog een aantal andere kratjes en opbergers om het speelgoed in te doen. Hier kun je nooit genoeg van hebben! Het vintage schoolstoeltje vonden we bij Loods 5 en geeft direct een leuke sfeer.Leeshoekje in kinderkamer


Onder de halfhoogslaper hebben we een extra matrasje liggen. In dit gezellige hoekje lezen we elke avond voor het slapen gaan een boekje. We doen alle lampen uit en met alleen een klein leeslampje aan is het helemaal spannend en knus.