Studio Ditte kleuradvies voor panthera behang


We krijgen vaak de vraag welke kleuren mooi combineren met behang en beddengoed van Studio Ditte. Voor ons een goede reden om een blog met kleuradviezen te schrijven! Wat is een mooie kleur voor de muur en/of meubels bij het behang? In deze blog helpt Studio Ditte je op weg met een kleurenpallet voor het panthera behang en kinderbeddengoed. Naast het kleuradvies voor de kinderkamer geven we ook tips voor producten die mooi combineren met onze prints. Inspiratie voor een fijne kinderkamer. Duurzaam behang, geproduceerd in Nederland


Het behang van Studio Ditte is een hoge kwaliteit vliesbehang, geproduceerd in Nederland. Het kinderbehang wordt op een duurzame manier geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Het behang bevat FSC-gecertificeerde pulp en een polyestervezel. Deze stoffen samen maken het behang sterk en van goede kwaliteit. Deze basis voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 norm. Het behang is vrij van formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een kind. De toner waarmee geprint wordt is CO2-vrij geproduceerd. Interessant om te weten is dat een groot deel van het pand van onze producent wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. En het papierafval gaat terug gaat naar de fabriek waar zij hun papier kopen, het is een gesloten cirkel.


Foto credits: @mostlymosi


Behang staal aanvragen


Wil je panthera behang bestellen, maar wil je het graag eerst in het echt zien? Vraag hier een staaltje aan. We sturen je kosteloos een staaltje toe, zodat je het behang kunt bekijken en voelen.

Mix & match


Studio Ditte heeft behang met jaguars, tijgers en zwarte panters: Panthera behang met een donkere achtergrond en panthera behang met een witte achtergrond. Naast het kinderbehang heeft Studio Ditte ook panthara beddengoed met een donkere achtergrond en panthera beddengoed met een witte achtergrond. Voor de panthera dekbedovertrekken heeft Studio Ditte hoeslakens ontworpen die perfect te combineren zijn met het beddengoed. Zo kun je verschillende mooie combinaties maken die de kinderkamer elke keer weer een nieuwe look geven. 
Duurzame kinderkamer


Toen wij op zoek gingen naar een duurzame muurverf kwamen wij uit bij verf van het Nederlandse merk Vestingh. Vestingh heeft een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Een Nederlands merk met duurzame verf, daar worden wij blij van! Daarom geven wij in deze blog kleuradvies op basis van de kleuren van Vestingh. Bedenk wel dat kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de verfkleur. Gelukkig kun je gratis kleursamples aanvragen bij Vestingh. Zo kun je het kleurstaaltje tijdelijk op de muur plakken en op verschillende tijden van de dag de kleur bekijken. Lichtinval en de sfeer van een kamer hebben namelijk invloed op de kleur. Waar verkrijgbaar


Panthera behang donker - Studio Ditte

Panthera behang - Studio Ditte

Panthera dekbedovertrek donker - Studio Ditte

Panthera dekbedovertrek - Studio Ditte

Hoeslakens – Studio Ditte

Panthera rugzak – Studio Ditte

 

Maan kussen Slaep – Klein en stoer

Kussen Safari leeuw Ferm Living – Kikke in huis

Bedhemeltje Konges Slojd – De Gele Flamingo

Paper Pulp Box Ferm Living – Kikke in huis

Wandlamp Leaf Roommate – Designed for kids

Jute kleed zwarte driehoekjes Ferm Living – Mevrouw Aardbei