Studio Ditte bij mij thuis #07


Bekijk hier de stoere kleuterkamer van Jace. Jace is net 4 jaar en heeft een kinderkamer in een stoere Scandinavische stijl. Een kamer met grijze lambrisering, veel licht hout, monochrome en okergele accessoires en een auto dekbedovertrek van Studio Ditte.


WIE Inge van Cleef (33) en Jace (4)
WERK
Ik werk in een showroom van een webshop en daarnaast werk ik voor mijzelf als blogger en influencer.
WAAR Ochten
INSTAGRAM @stijlingeStoer Scandinavisch

De stijl van mijn interieur is romantisch Scandinavisch, maar Jace zijn kamer is meer stoer Scandinavisch met een eigenwijze twist. Ik word er blij van als ik leuke hoekjes kan maken en die ook kan delen met mijn volgers op Instagram en mijn blog. Ik hoop daarmee dan weer andere te inspireren. En daar krijg ik dan ook weer energie van.Eigenwijs en stoer

De kamer van Jace geeft eigenlijk altijd wel zijn karakter weer. Eigenwijs en stoer. Nu wordt hij wel wat ouder en geeft hij ook wel aan als hij iets mooi vindt of niet. Maar meestal laat hij mij toch mijn gang lekker gaan.


Ritueel voor het slapen gaan

Wij hebben niet een vast ritueel. Maar het is altijd douchen en dan naar bed. Of ik lees hem voor uit een boekje of wij gaan nog even lekker kletsen en knuffelen. Waar hij zin in heeft.Kinderkamer styling tips

Ik vind altijd dat je alles moet doen wat jij mooi vindt en je gevoel moet laten spreken. Maar als ik echt een tip moet geven dan zou ik zeggen van kijk eens op Marktplaats voor een leuk item voor in de kamer. Zo kwam ik een aantal jaren geleden de lockerkast tegen. Een stoer item wat origineel is en de kamer net een extra touch geeft!