2-persoons bed met Studio Ditte dekbedovertrek


Studio Ditte heeft nieuwe dekbedovertrekken in de collectie in drie mooie kleuren met een subtiel printje. Een dekbedovertrek in vergrijsd blauw met geometrische blokjes, een dekbedovertrek in nude met donkerrode kersjes en een dekbedovertrek in petrol groen met zwarte boompjes. Het nieuwe beddengoed is neutraler en heeft een rustigere print, zodat het mooi te combineren is met behang van Studio Ditte. De kleuren van de dekbedovertrekken matchen perfect met verschillende behangprints van Studio Ditte.


Niet alleen kinderbeddengoed


Leuk beddengoed voor de kinderkamer, maar ook mooi beddengoed voor je eigen slaapkamer. Studio Ditte heeft alleen 1-persoons dekbedovertrekken in de collectie, dus je hebt wel twee losse dekbedden nodig. De dekbedovertrekken zijn perfect te combineren met verschillende hoeslakens van Studio Ditte.Prachtige slaapkamer met vergrijsd blauw beddengoed


Sanne @sswerink heeft het dekbedovertrek met speelse blokjes op vergrijsd blauw gecombineerd met een petrol groen geblokt hoeslaken. Een prachtige slaapkamer met rustige, koele tinten.Kleurrijke slaapkamer met beddengoed in nude


Sigrid @storiesbysigrid heeft op haar slaapkamer het kersen beddengoed in nude gecombineerd met petrol groen geblokte hoeslakens. De nude kleur van het beddengoed kleurt prachtig bij de olijfgroene achterwand. De kleurrijke accessoires maken de slaapkamer helemaal af.

Rustige slaapkamer met kleur


Lindsay @lindsay_m83 heeft het petrol groene beddengoed met boompjes gecombineerd met een hoeslaken met roestbruine blokjes. De kleuren komen mooi uit in de rustige slaapkamer met subtiele accessoires.