Kinderkamer met dieren behang


Ben je op zoek naar dieren behang voor de babykamer of kinderkamer? Studio Ditte is gek op behang met dieren! Is jouw kind ook zo dol op dieren? Studio Ditte heeft verschillende soorten kinderbehang met safari dieren in haar collectie. Voor een jungle kamer heeft Studio Ditte prachtig vogel, toekan of panthera behang. Voor kids die gek zijn op dinosaurussen hebben we keuze uit twee dinosaurus behangen. Natuurlijk hebben we ook behang met zeedieren, namelijk met het grootste roofdier van Nederland, de zeehond! Voor liefhebbers van dieren uit het bos heeft Studio Ditte behang met bosdieren.Safari behang kinderkamer


Studio Ditte heeft verschillende soorten kinderbehang met safari dieren in haar collectie. Safari behang in neutrale tinten voor kinderen die dol zijn op giraffen, leeuwen, olifanten, zebra’s en luipaarden. Of behang met een kudde olifanten met een baby olifantje in een prachtig kleurenpallet. Ook heeft Studio Ditte safari behang met vriendelijke safari dieren met vrolijke kleuren en printjes. Je kunt kiezen uit wilde dieren behang lief, wilde dieren behang cool en wilde dieren behang roze.


Foto credits: @aniquevos


Foto credits: @storiesbysigrid


Dinosaurus behang kinderkamer


Is jouw kind een echte dinosaurus liefhebber? Studio Ditte heeft uniek dinosaurus behang voor kinderen die dol zijn op de Tyrannosaurus rex, Triceratops of Brachiosaurus. Stijlvol dinosaurus behang: een rustige print en tegelijkertijd speels en kleurrijk. Het dinosaurus behang is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: dinosaurus behang donker en dinosaurus behang lichtgrijs.


Foto credits: @marjolein_hs


Foto credits: @huisophetveldje


Jungle behang kinderkamer


Wil je een stijlvolle jungle kinderkamer creëren? Studio Ditte heeft behang met unieke prints voor een kinderkamer in jungle stijl. Op het vogel behang van Studio Ditte vind je elegante tropische vogeltjes verscholen tussen bladeren en sierlijke bloemen. Ook heeft Studio Ditte behang met toekans. Perfect jungle kinderbehang voor een kinderkamer in jungle stijl.


Foto credits: @estherinroze

Foto credits: @irispetri


Behang met jungle dieren


Houdt jouw kind meer van jungle dieren zoals jaguars, zwarte panters en tijgers? Op het Studio Ditte panthera behang vind je de karakteristieke koppen van deze jagers. Deze katachtige roofdieren verschuilen zich diep in de jungle. Het panthera behang heeft warme natuurlijke kleuren en geeft de kinderkamer een stoere jungle stijl.


Foto credits: @ohlalot


Zeedieren behang kinderkamer

Is jouw kind gefascineerd door de onderwaterwereld? Het zeehonden behang van Studio Ditte is perfect behang voor een kinderkamer met oceaan thema. In samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen brengt Studio Ditte met het zeehonden behang een ode aan de zeehond én geeft je de mogelijkheid de zeehond een mooie plek in de kinderkamer te geven.


Foto credits: @studiobril


Bosdieren behang kinderkamer


Diep in het bos wonen de bosdieren van het Studio Ditte bosdieren behang. Studio Ditte heeft twee verschillende kinderbehangen met bosdieren. Een bosdieren behang met wolven, vossen en beren op een ijsblauwe achtergrond. En een bosdieren behang in pastel tinten met konijntjes, herten en vosjes. De koppen van de bosdieren met hun zachte kleuren geven de kinderkamer een mooi accent.


Foto credits: @kroostvanons