Kinderkamer met safari behang


Creëer een safari kinderkamer met het unieke kinderbehang van Studio Ditte. Studio Ditte heeft verschillende soorten kinderbehang met safari dieren in haar collectie. Behang met safari dieren handgemaakt uit papier in neutrale tinten. Behang met een kudde olifanten in een mooi warm kleurenpallet. Of behang met vriendelijke safari dieren met vrolijke kleuren en printjes.Safari behang kinderkamer


Studio Ditte safari behang voor kinderen die dol zijn op giraffen, leeuwen, olifanten, zebra's en luipaarden. De safari dieren zijn handgemaakt uit papier en geven het behang een mooi subtiel 3D effect. De dieren vormen samen een fijn neutraal kleurenpallet op een crèmekleurige achtergrond. Perfect behang voor een kinderkamer van een dierenliefhebber. Lees het Studio Ditte kleuradvies blog voor styling ideeën voor een safari kinderkamer en lees welke kleuren mooi combineren met het safari behang.


Foto credits: @bloemmie_interior


Foto credits: @aniquevos


Foto credits: @stephanieot

Safari kinderkamer met olifanten behang


Studio Ditte behang met wijze olifanten. De olifanten vormen samen een mooi warm kleurenpallet op een donkerblauwe achtergrond. Perfect behang om een kinderkamer een subtiele safari stijl te geven. In het Studio Ditte kleuradvies blog geven we decoratie ideeën voor een safari kinderkamer met olifanten behang en geven we suggesties voor kleuren die mooi combineren met het olifanten behang.


Foto credits: @storiesbysigrid


Safari kinderkamer met wilde dieren

Op het wilde dieren behang van Studio Ditte vind je vriendelijke safari dieren met frisse kleuren en fijne printjes. Elk safari dier heeft zijn eigen karakter en unieke print; een eindeloze safari voor elk kind. Safari behang dat elke kinderkamer opvrolijkt. Je kunt kiezen uit wilde dieren behang lief, wilde dieren behang cool en wilde dieren behang roze.