Behang met zeehonden


De kleurrijke meisjeskamer met zeehonden behang van Studio Ditte past helemaal bij Saar. Zij wilde graag een vrolijk behang met kleur en was gelijk verliefd op het zeehonden behang. Dit mooie behang in combinatie met het beddengoed met kersen en het jaguar hoeslaken maken haar kamer helemaal af!

WIE Ilona (interieurontwerper) & Bram  
KIDS Saar (8) | Gijs (4)
WAAR Ulvenhout (Noord-Brabant)
INSTAGRAM studiobrilPuzzelen met de indeling


Wij wonen inmiddels 6 jaar in Ulvenhout, hier zijn wij komen wonen toen Saar 2 jaar was. Wij begonnen destijds met een ledikant dat in de loop der jaren is verruild voor 1-persoonsbed met een op maat gemaakt bedhuis. Op de eerste verdieping heeft ons huis verschillende schuine kanten waardoor het even puzzelen was hoe wij de kamers het beste konden indelen. Wij hebben voor de basis gekozen voor een standaard wit bed. De interieurbouwer, die ons ook met andere projecten heeft geholpen, heeft het bedhuis gemaakt. Dit was een schot in de roos. Een gezellig slaaphuisje met lekker veel ruimte en een mooie plek om haar pronkspullen weg te zetten. In de winter maken wij er vaak een deken aan vast om er een echte hut van te maken.Behang met een verhaal


In mijn werk als interieurontwerper voor kinderopvang en onderwijs ben ik altijd op zoek naar mooie producten met een goed verhaal. Dat kwam goed uit toen wij al even rondliepen met het idee om de kamer van Saar aan te pakken. Met het bed en de meubels is zij erg blij, maar een nieuwe frisse wind is welkom. Saar houdt niet van standaard kleuren/ printjes dus dat we los konden gaan was zeker:) Toen ik dan ook het zeehonden behang van Studio Ditte tegenkwam was ik gelijk enthousiast. Wat een ontzettend leuk en fris ontwerp en hoe mooi is de samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen. Wij waren gelijk verkocht! Na even verder speuren kwam ik ook passend beddengoed van Studio Ditte tegen: dekbedovertrek in nude met kersjes en een hoeslaken met jaguar vlekken. Wat een fijne en verrassende combinatie!

Styling tips voor een kinderkamer


Zorg voor een fijne sfeer waar je kind(je) zich prettig bij voelt. Voor de één zijn dit zachte, neutrale kleuren en voor de ander zijn dit wat meer uitgesproken kleuren. Belangrijk is dat het bij jullie past. Verder heb ik gemerkt bij onze kinderen dat zij het fijn vinden om ruimte te hebben om hun 'schatten' tentoon te stellen. Bij Saar hebben we dat gerealiseerd door middel van een plankje in haar bedhuis. Hierop staan haar favoriete boeken en voor haar meest dierbare items. Zo is het een fijne plek geworden waar ze heerlijk met vriendinnen kan spelen en ze zich even kan terugtrekken.

Kijk voor meer informatie op www.studiobril.nl