Raket muurstickers Studio Ditte
Met deze Studio Ditte raket muurstickers vrolijk je de kinderkamer in no-time op. Er zijn 3 verschilldende raket stickers, verkrijgbaar in 2 maten. Leuke muurdecoratie voor bijvoorbeeld bij het bed in de kinderkamer of bij de commode in de babykamer.

Raket beddengoed Studio Ditte
Studio Ditte raket dekbedovertrek met old school raketten voor alle astronauten in spe! Het stoere raket beddengoed is een echte sfeermaker voor de kinderkamer. De print is haarscherp weergegeven op zacht wit katoen. Je kind zal heerlijk dromen onder dit mooie kinderbeddengoed.

Cactus wandlamp Ferm Living
De Cactus wandlamp van Ferm Living verandert de kamer van jouw kindje in een klein prairie paradijs. De lamp verspreidt een indirect licht dat perfect is om bij te lezen, te spelen en te slapen.

Skateboard Cruiser Krieg
Heel tof skateboard met gekleurde wielen, deck en trucks. Update van de klassieke cruiser uit de jaren 70. Duidelijk geïnspireerd door de vintage plastic platen, maar dan in een modern jasje. Verkrijgbaar in onze favoriete skateboard (en steps, skates, etc.) shop RSI in Rotterdam.

Regenboog Grimm's
Deze mooie houten regenboog van Grimm's is gemaakt van duurzaam hout uit Europa en gekleurd met kindvriendelijke verf. Je kind kan ermee stapelen, bruggen bouwen en het is leuk te combineren met ander speelgoed.

Handschoenen Donna Wilson
Deze super leuke handschoenen zijn ontworpen door Donna Wilson. Zij komt uit Schotland en is o.a. bekend van haar mooie gebreide knuffels.

Wobbelboard van Wobbel
Multifunctioneel en mooi! Met het wobbelboard kan je kind spelen en relaxen. De houten plank is aan beide kanten te gebruiken. De holle kant kan gebruikt worden als balans plank en de bolle kant als bankje of opstapje. Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel.