Kinderkamer met rustige natuurlijke kleuren


Een stoere en tegelijkertijd lieve kinderkamer voor Leau die gek is op tijgers en leeuwen. Het Studio Ditte big cats behang heeft mooie rustige beige/nude tinten en past perfect bij de stijl van de slaapkamer. Het big cats behang is gecombineerd met een Studio Ditte kersen dekbedovertrek en geruit hoeslaken in nude.

WIE Chântalle | 34
Ik woon samen met mijn man in Nijmegen. En natuurlijk ben ik ook de mama van twee lieve meisjes Lott (4 jaar) en Leau (bijna 3 jaar). Daarnaast werk ik als verpleegkundige in een TBS-kliniek. Ik heb een druk sociaal leven, ik hou van sporten en zit dus eigenlijk nooit stil.
INSTAGRAM @chantalledekoter



Kinderkamer: lief met een stoer randje


Onze dochters zijn gek op dieren en Leau vindt tijgers en leeuwen vooral geweldig. Het big cats behang van Studio Ditte had dus meteen mijn aandacht. De mooie rustige beige/nude tinten passen daarbij perfect bij de stijl van de slaapkamer. De babykamer van Leau was altijd heel erg lief met rustige natuurlijke kleuren. Nu is Leau haar kinderkamer net zo lief, maar met een stoer randje! En bovendien is ze er zelf mega trots op en dat vinden wij het belangrijkste.



Kinderkamer met dieren thema


Ik ben iemand die moeilijk kan stilzitten. Mijn hoofd loopt over van ideeën en dat is niet anders als het gaat om interieur styling. Ik bedenk de ideeën hier in huis en mijn man mag deze dan uitvoeren haha! Leau is nog net te jong om een hele uitgesproken mening te hebben over de inrichting van haar kamer. Maar we wisten dat het thema dieren moest terugkomen. Wat we ook weten is dat ze trotser dan trots is op haar nieuwe kamer.



Ritueel voor het slapen gaan


Jaaa, een ritueel voor het slapen gaan hebben we zeker. Lott en Leau zijn gek op (voor)lezen en er gaat geen avond voorbij zonder dat er een boekje is voorgelezen. Op beide kamers staan goedgevulde boekenkastjes waar de mooiste verhalen in staan. Dat is ook niet zo gek, want de oma van Lott en Leau werkt in een boekenwinkel, en hier krijgen ze regelmatig een mooi nieuw boek van.



Styling tips voor een kinderkamer

Creëer een ruimte waar je kindje zich fijn in voelt. Luister naar de wensen van je kindje en ben niet te bang om te combineren of voor een gedurfde print te gaan. Lief en stoer gaan bijvoorbeeld ook prima samen.