Kinderkamer interieuradvies
door Nadira Albersen


NADIRA ALBERSEN INTERIEURADVIES
Maak van je huis een thuis! Wil je een mooi geheel van je interieur maken en kom je er zelf niet helemaal uit? Of wil je iets unieks zoals een maatwerk meubel? Met interieuradvies help ik je hierbij. Dit kan in de vorm van een volledig adviespakket, maar ook door enkele kleine aanpassingen. Samen kijken we wat er nodig is. Naast het maken van interieurplannen en het geven van interieuradvies ben ik gecertificeerd SketchUp trainer. Met SketchUp kun je fotorealistische impressies maken vanuit een 3D model. De animaties geven een goed beeld van hoe een interieurontwerp eruit kan komen te zien.

GEZICHT ACHTER NADIRA ALBERSEN INTERIEURADVIES
Nadira Albersen, 33 jaar, getrouwd met Stephan en moeder van Lenthe (3) en Tijn (2)

INSPIRATIE
Ik haal veel inspiratie uit de detailhandel, veel modeketens hebben een prachtig interieur, maar ook hotels, en uiteraard Instagram en Pinterest.

MEER INFO
www.nadira-albersen.com

INSTAGRAM
@gewoon.wonen


Studio Ditte vliegtuigjes dekbedovertrek lichtblauw
Studio Ditte hoeslaken strepen roestbruinTips voor een kinderkamer


Indeling kinderkamer | Zolang de ruimte het toelaat vind ik het altijd leuk om met verschillende hoekjes te werken, bijv. een speelhoekje en leeshoekje.

Wat er niet mag ontbreken in een kinderkamer | Een bed (geintje natuurlijk). Een fijn vloerkleed vind ik essentieel en extra opbergruimte. Dit kan je heel speels oplossen door gebruik te maken van mooie opberg manden of boxen.

Tips over kleuren in de kinderkamer | Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een neutrale basis, hierdoor kan je makkelijker veranderingen aanbrengen in bijvoorbeeld accessoires en beddengoed, met bijvoorbeeld een beige muurkleur kan je kiezen voor een grijze of een roze ondertoon. Wat mij betreft zit je dan altijd safe, ook als je het wilt combineren met een leuk behang.

Kinderkamer styling tips | Ikzelf ben altijd dol op de accessoires van Ferm Living kids en OYOY. Tip! Kijk eens op Vinted of Marktplaats daar vind je altijd de leukste wandlampjes van Ferm Living.Kinderkamer met vliegtuigjes beddengoed


Uitgangspunten bij inrichting van de kinderkamer | Hier heb ik gekozen voor een vergrijst beige muurverf, dit combineert erg mooi met de walnoten items en met het houten bed en de ladekast. Samen met de muur heb ik ook een stukje plafond meegeverft, zo creëer je optisch een nis.

Kleurcodes muren | RAL 7016 en FN.01.79

Indeling kinderkamer | Ik heb een leeshoekje en speelhoekje gecreëerd. De meubels die er staan zijn een mooie ladekast en een Ikea pax kast. (Dit omdat die nog over was) ;) Daarnaast vind ik het altijd leuk om iets op te hangen aan het plafond, dit kunnen leuke vlaggetjes zijn, maar in dit geval heb ik een vlieger opgehangen in de vorm van een boot. Omdat het een vlieger is, kan het wel tegen een stootje.

Stijl kinderkamer | Voor de kinderkamers heb ik niet echt een stijl. Ik laat me altijd beïnvloeden door wat de kinderen leuk vinden, maar wel met een neutrale basis natuurlijk ;)Moodboard jongenskamer


Studio Ditte raceauto behang crème
Studio Ditte dekbedovertrek steenblauw met speelse blokjes
Studio Ditte hoeslaken strepen roestbruin


Moodboard meisjeskamer


Studio Ditte kamille behang bruin
Studio Ditte kersen dekbedovertrek nude
Studio Ditte hoeslaken strepen steenblauw