Kinderkamer met raceauto's


Een babykamer met een rustige veilige basis en een beetje kleur door het stoere Studio Ditte raceauto behang. Dat het een auto kamertje ging worden wisten we gelijk, dat moet ook haast wel met de naam Max en een broer die gek is op autosport.

WIE Mieke Kat | 34
Moeder van Daan (6) en Max (1), al 10 jaar de verkering van Niels, creatief ondernemer en gek op het stylen van kinderkamers. Hierdoor ben ik ook posters en prints gaan maken, voor net dat beetje extra! 
WAAR Oudkarspel
MEER INFO www.miekillustreert.nl
INSTAGRAM @miekillustreert



Auto kamertje voor Max


De kamer van Max omschrijf ik als een rustige veilige basis voor hem met een beetje kleur door de stoere auto’s van het Studio Ditte raceauto behang. Max houdt van een rustige ruimte, dus de basis is vrij neutraal. In combinatie met het stoere raceauto behang kan ik evengoed wat spelen met kleuren in de accessoires die ook in het mooie behang verwerkt zitten. Dat het een auto kamertje ging worden wisten we gelijk, dat moet ook haast wel met de naam Max en een broer die gek is op de autosport en zelf quad rijdt.



Liefde voor interieur styling


Mijn liefde voor interieur styling begon al vroeg, ik vond het als kind al geweldig om samen met m’n moeder de woonkamer om te gooien of in m’n eigen kamertje alles weer anders te zetten. Ik vind het een heerlijk gevoel om met kleine aanpassingen een hele andere sfeer of ruimte te creëren.



Ritueel voor het slapen gaan


Onze Max werd dysmatuur geboren, een voldragen kindje met een geboorte gewicht van bijna 2.6 kilo en een lengte van 41 centimeter. Omdat hij zo mini was vond hij het een hele lange tijd in de avond alleen fijn bij mij om in slaap te vallen. Nu hij wat groter is lezen we een boekje met de avond fles, en daarna wieg ik hem dan nog eventjes en gaat hij heerlijk slapen.



Styling tips voor een babykamer

Als babykamer styling tip zou ik willen meegeven om eerst een rustige basis te maken en met uiteraard een wand met een mooi behangetje. Wanneer de baby er dan is en daadwerkelijk in z’n eigen kamer slaapt kun je kijken of het kindje behoefte heeft aan veel of weinig decoratie op het kamertje.