Studio Ditte sale: Tot wel -50% korting!

Ontdek onze uitgebreide collectie van stijlvolle en speelse producten voor kinderen. Nu met aantrekkelijke kortingen tot wel -50%.

Studio Ditte biedt met liefde ontworpen beddengoed, nu verkrijgbaar met speciale kortingen! Elk stuk is zorgvuldig geproduceerd met oog voor detail, met als doel kinderen blij te maken. De collectie bestaat uit dekbedovertrekken met speelse patronen, zoals handgemaakte papieren dieren of vintage auto’s.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Studio Ditte dekbedovertrek sale

Op zoek naar een dekbedovertrek voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk de dekbedovertrek sale bij Studio Ditte. Met kortingen tot wel 50% scoor jij een nieuw dekbedovertrek tegen een aantrekkelijke prijs.

Bekijk onze verschillende leuke prints, van dierenprints tot voertuigen. Wij hebben een uitgebreide collectie kinderbeddengoed, voor zowel een peuter- als kinderkamer.

Studio Ditte behang sale

Op zoek naar uniek kinderbehang met auto's voor de kinderkamer? Of behang met vogeltjes voor je eigen slaapkamer? Ontdek de bijzondere collectie (kinder)behang van Studio Ditte, nu met fantastische kortingen tijdens onze sale.

Ons behang wordt gemaakt van duurzaam vliesbehang en wordt geproduceerd met oog voor het milieu. Benieuwd naar hoe het behang er in het echt uitziet? Profiteer nu van onze sale en vraag een gratis staaltje aan.

Over Studio Ditte

Van een bescheiden ontwerpstudio zijn wij uitgegroeid tot een merk waar we trots op zijn. Onze producten zijn nu verkrijgbaar in meer dan 200 (web)winkels over de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat je bestelling zorgvuldig wordt afgehandeld, werken we samen met een fulfilment partner.

Ons behang en beddengoed worden geproduceerd in Europa, waardoor we nauw contact kunnen onderhouden met onze producenten. Sinds 2007 wordt onze behangcollectie gemaakt door een producent in Nederland. Ons beddengoed wordt geproduceerd in Spanje.

Onze rugzakken zijn ontwikkeld in samenwerking met Rilla go Rilla en worden geproduceerd in Taiwan.

Studio Ditte is een Nederlands merk met onder andere behang, beddengoed en een tassen collectie. Met liefde en oog voor detail ontwerpen wij producten met speelse patronen waar je blij van wordt. Alle producten ontwerpen wij zelf met oog voor mens en milieu.