Studio Ditte bij mij thuis #04


Neem een kijkje in het huis van interieur blogger Mariët met o.a. de peuterkamer van Peppe. De basis is wit met pastels, gecombineerd met design en vintage.


WIE Mariët (32) woont samen met haar vriend en zoontje Peppe (1,5)
WAAR Amersfoort
INSTAGRAM @missjettleIk combineer graag design spullen met vintage

Ik zou mijn stijl omschrijven als Romantisch Modern; ik combineer graag design spullen met vintage/tweedehands spullen. De basis van ons huis is wit met pastels. Design maakt het modern, vintage maakt het stoer en net even een tikkeltje anders, de pastels weer lief en romantisch.Ritueel voor het slapen gaan

Na het badderen krijgt Peppe altijd een kleine hand en voetmassage, waar hij altijd enorm van geniet. Daarna mag hij zelf een boekje pakken uit zijn kast. We lezen altijd 1 boekje voor en daarna mag hij het boekje weer zelf in de kast doen. Nog eventjes aan het muziekdoosje trekken en papa en mama allebei een dikke knuffel geven en dan zingen we nog een liedje en gaan de lichtjes en de oogjes uit.Heerlijk om te blijven veranderen

Met interieur styling kan ik me helemaal uitleven, tijdens het stylen kan ik helemaal mijn eigen twist geven aan mijn interieur. Heerlijk om te blijven veranderen en telkens weer nieuwe ideeën te verzinnen.Styling tips

Geef je interieur een persoonlijke touch. Ik vind ik het echt een must om naast de standaard spullen die worden verkocht in de winkels ook wat oude meubeltjes aan te schaffen en deze eventueel op te knappen. Ook gebruik ik vaak de kwast om spullen weer nieuw leven in te blazen. Een rode houten spiegel? Een blauw houten stoeltje? Alles kan gerestyled worden. Niets is te gek!
Waar verkrijgbaar

Wilde dieren dekbedovertrek voor ledikant Studio Ditte
Knopen behang Studio Ditte
Porselein kussen Studio Ditte

Berg kussen Sloppop
Ricecracker knuffel Noodoll
Tent Ferm Living
ABC poster Design Claud
Toolbox opbergbak Vitra
Roze gehaakte hanglamp Et aussi