Shop the style #01

Industriële look voor je interieur


Ben je op zoek naar een industriële look voor je interieur? Word je blij van oude fabriekshallen? Zie je de schoonheid van oud verroest gereedschap? Dan is het container behang van Studio Ditte iets voor jou! Het container behang heeft een prachtige verweerde uitstraling. Gesierd door roest en verval, krijgt je interieur een geleefde sfeer.

Combineer het Studio Ditte container behang met stoere harde materialen zoals keramiek, metaal, glas of beton en natuurlijke materialen zoals hout of leer. Ga op zoek naar oude industriële meubels en mix deze met mooie strakke design items. En houd de kleuren ingetogen. Zwart, vergrijsde en natuurlijke tinten doen het goed naast het Studio Ditte container behang.

Wil je de industriële look van het container behang versterken? Gebruik dan oude, verroeste gereedschappen bij het stylen van je interieur. Of ga op zoek naar een vintage metalen gereedschapskist. 

Houd je van deze industriële look? Dan hebben wij een paar leuke producten in deze stijl voor je bij elkaar gezocht.


Foto credits: @studiostylecookie


Container behang Studio Ditte
Het container behang heeft een prachtige verweerde uitstraling. Mooie stapels metalen containers geven je muur een extra dimensie. Gesierd door roest en verval, krijgt je interieur een geleefde uitstraling. Deze donkere versie heeft diepe zware kleuren, mysterieus als de nacht.

Karaf Canard Studio Lenneke Wispelwey
Het porselein van Lenneke Wispelwey herken je meteen. Verfijnd porselein met geometrische vormen en patronen. Wij zijn fan!

Amp hanglamp Normann Copenhagen
Deze mooie hanglamp van Normann Copenhagen is geïnspireerd door retro buitzenversterkers. De grijze glazen diffuser hangt aan een fitting van zwart marmer.

Gietijzeren kaarsenhouder Store without a home
Mooie robuuste kaarsenhouder op traditionele wijze gemaakt van gietijzer.

Folded vaas MENU
Vaas gemaakt van gevouwen keramiek. Een mooie matte vaas met strakke lijnen.

True colour vaas Lex Pott
Oud en nieuw komen samen in deze vaas. Door het metaal te laten oxideren krijgt het deze mooie kleuren. Een prachtige combinatie van het ruwe metaal met de gladde, opgepoetste versie.

Kruk &tradition
Kruk met mooie strakke lijnen gemaakt van zwart gebeitst eiken en gepoedercoat staal.