Een warme, stoere jongenskamer met olifanten behang


Jip is enorm blij met z’n mooie nieuwe kamer, hij vindt het olifanten behang stoer! Ook ik ben helemaal tevreden met de stijl in dit kamertje, het voelt warm, stoer en knus. Een echte jongenskamer!

WIE Jouke 37 jaar | startende met Bloem styling & advies
KIDS Mara 13 jaar | Mees 11 jaar | Jip 7 jaar | Soof bijna 5 maanden
WAAR Elst (gld)
INSTAGRAM huisvanzesAan de slag met 4 kinderkamers


Ruim vijf jaar wonen we nu in onze woning. Een nieuwbouwhuis dat we zo goed als kaal hebben laten opleveren. Mijn gelukkig, handige man en vader hebben het vanaf de grond omhoog helemaal naar onze wens gemaakt. Daar ging naast ontzettend veel tijd natuurlijk ook veel geld in zitten. De slaapkamers waren prima maar wel redelijk low budget en nooit helemaal hoe ik het zou willen. De laatste tijd waren we bezig om kamer voor kamer te restylen. Alleen toen ik zwanger bleek te zijn van ons vierde kindje, werd alles omgegooid en zijn de kinderen allemaal van kamer veranderd! Er kwam een dakkapel op en we konden aan de slag met 4 kinderkamers, nu is dat iets wat we super leuk vinden! Bram is van het klussen en ik sta te popelen om aan de slag te gaan met de styling! Ik verzin en hij maakt. Wel ontbreekt het ons aan tijd, maar in deze corona-maanden zijn de weekenden zo goed als leeg en kunnen we lekker aan de slag in ons huis. Ik hou van interieur, mooie spullen en foto’s maken,.. al dat komt samen op Instagram (@huisvanzes). Al moet ik zelf soms hardop lachen tijdens het maken van een foto, want bij ons thuis is het een zoete inval en ziet het er zelden tot nooit zo rustig en opgeruimd uit!Jip vindt olifanten stoer


Jip is enorm blij met z’n mooie nieuwe kamer, hij vindt de olifanten stoer! Ook ik ben helemaal tevreden met de stijl in dit kamertje, het voelt warm, stoer en knus. Een echte jongenskamer! Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk en mooi behang voor de kamer van Jip. Ik vond het zelf echt lastig om leuk jongensbehang te vinden. Vaak wordt het te kleurrijk, te kinderlijk of juist te volwassen. Het olifanten behang van Studio Ditte was precies wat we zochten! In combinatie met het mooie panthera dekbedovertrek en het roestbruin gestreepte hoeslaken, het blanke hout en de accessoires in de kamer vinden we het een prachtig geheel geworden!Styling advies voor baby- en kinderkamers


Ik denk dat interieurstyling iets is wat met de paplepel is meegegeven. Mijn ouders waren ook altijd bezig met het veranderen in huis, nog steeds trouwens! Haha, zo heb ik m’n moeder laatst nog geholpen met “even” een wandje behangen! Terwijl we alleen maar even aankwamen voor koffie. Hup, bank aan de kant en beginnen! Als we iets in ons hoofd hebben, dan hebben we het niet in onze kont! Ik ben altijd met ons interieur bezig, is het niet fysiek, dan wel in m’n hoofd. Dat geeft wel een bepaalde onrust, maar omdat het iets is wat ik zo enorm leuk vind, krijg ik er ook energie van! Vandaar dat ik eind 2020 besloten heb om mijn baan als kraamverzorgende op te geven en te gaan voor een nieuwe uitdaging! Van mijn hobby mijn werk maken,.. zo ben ik startende met Bloem styling & advies. Ik ga stylingsadvies geven bij het inrichten van baby- en kinderkamers!


We zoeken samen vaak op Pinterest


Of mijn zoon heeft meegeholpen met de inrichting? Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik altijd wel een beetje probeer te sturen! Nu ik dit zo opschrijf klinkt het wel erger dan dat het in de praktijk is hoor,.. haha, ze mogen echt wel zelf hun keuzes maken. Maar mij krijgen ze niet zover om een kamer vol tekenfilmfiguren te hebben. Dat weten ze ook onderhand. We zoeken samen vaak op Pinterest, dus die paplepel gaat gewoon weer door hier. Voor mij moet een kinderkamer wel een kinderkamer zijn. Het moet een kamer zijn waar ze zich fijn voelen en waar ze graag zijn, hun plek! Toen ik Jip dit prachtige behang van de olifanten liet zien was hij meteen enorm enthousiast,..gelukkig dacht ik, hier kan ik wat mee! Zodra hier in huis wat “moet” gebeuren staan mijn ouders vooraan, die worden net als ons enthousiast van nieuwe projecten. Helaas werd mijn moeder positief getest en moesten ze 2 weken in quarantaine, zoveel geduld heb ik niet! Dus de dag nadat het behang binnen kwam, heb ik terwijl Soof sliep samen met Jip de muur behangen! Mijn vader zou ook het klimrek maken, maar deze heb ik dus ook uiteindelijk maar besteld! Ik vind het leuk dat de kinderen echt iets kunnen doen op hun kamer,.. Mara en Mees zijn nu jaloers op de geweldige kamer van Jip, dus daar gaat vast veel gespeeld worden!Ritueel voor het slapen gaan


Nu zou ik heel graag zeggen dat ik ze elke avond een verhaaltje voorlees, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat er niet vaak meer inzit! Wel proberen we voor het naar bed gaan even de dag met ze door te nemen,.. ik hou van die 1 op 1 momentjes, het samen even liggen in bed en de andere gesprekjes die je daardoor hebt. Een dikke knuffel en dan lekker slapen!Styling tips voor een kinderkamer


Ik heb de laatste jaren gemerkt dat behang enorm veel doet met een ruimte, dus in de vier kinderkamers is nu een wand behangen. Zelf hou ik van een rustige basis, maar het hoeft voor mij niet altijd “te kloppen”. Ik vind keuzes die niet zo voor de hand liggend zijn leuk! Bijvoorbeeld een item in een knalkleur of een printje!