Behang met graafmachines, takelwagens en brandweerauto's


Jonah van 7 heeft werkauto behang van Studio Ditte op zijn kamer. Jonah is dol op voertuigen en op dieren. In zijn kamer vind je een mooie mix van auto’s en jungle in een vast kleurenpallet. Op zijn zelf ontworpen bed heeft Jonah ook een dekbedovertrek met werkauto’s.

WIE Willemine, Gijsbert, Jonah '12, Ezra '15 & Salomé ‘18
WAAR Barneveld
INSTAGRAM mama.mineMix van werkauto’s en jungle

 

Jonah en Ezra zijn allebei weg van auto's en alles wat maar rijden of vliegen kan. Het Studio Ditte werkauto behang was dan ook een prachtig cadeau voor zijn verjaardag. Maar toen kwam hij later met dat hij ook zo van dieren houdt. Dus er moesten ook nog dieren in zijn kamer komen. Vandaar o.a. de speelmat met jungleprint. Qua kleuren matcht het mooi bij elkaar. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuisvoelen in hun kamer en dat ze hun inbreng hebben. Dus vandaar dat het niet meer voor Jonah een autokamer en Ezra een dierenkamer werd. We matchen nu de dieren en de voertuigen en de jongens zijn er helemaal gelukkig mee!

Bekijk hier de kamer van Ezra.Bed met een huisje en lades

 

Jonah heeft zijn bed zelf ontworpen. Hij wilde een bed met een huisje en met lades eronder. Mijn man heeft toen een schets gemaakt in Sketch-up en daarna de boel bij een houthandel laten zagen. Toen was het nog een kwestie van alles in elkaar timmeren. Uiteindelijk een heel project! Jonah kreeg het vorig jaar op zijn verjaardag en is nu supertrots op zijn zelfverzonnen bed.

Ritueel voor het slapen gaan

 

Wij lezen de jongens altijd voor uit een voorleesboek en uit de Bijbel, we zingen samen en bidden voor de kinderen.Kinderkamerstylingtips

 

Mij helpt het het meest dat de kamers niet gelijk af hoeven te zijn. De witte basis (witte vloer en eerst ook muren) is heel fijn en zo wordt het vanzelf ingekleurd. Ik speur rommelmarkten af en af en toe koop ik iets nieuws voor de kamers. De speelmatten van ByAlex bijvoorbeeld. Dat zijn dingen die jaren meegaan. Een vast kleurenpallet vasthouden helpt om alles bij elkaar te houden. en dan blijkt dat dieren en voertuigen prima te combineren zijn!Waar verkrijgbaar

 

Studio Ditte Werkauto behang
Studio Ditte Werkauto dekbedovertrek

Speelmat @byalex_playmats