Kinderkamer met voertuigen


Ezra van 3 heeft vliegtuigjes behang van Studio Ditte op zijn kamer. In zijn kamer vind je een toffe combinatie van dieren, auto’s en vliegtuigjes. Een mix waar hij helemaal gelukkig mee is! Ezra heeft op zijn bed een dekbedovertrek van Studio Ditte met vintage auto's.

WIE Willemine, Gijsbert, Jonah '12, Ezra '15 & Salomé ‘18
WAAR Barneveld
INSTAGRAM mama.mine



Jongenskamer met vliegtuigen, auto’s en dieren

 

Jonah en Ezra zijn allebei weg van auto's en alles wat maar rijden of vliegen kan. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuisvoelen in hun kamer en dat ze hun inbreng hebben. Dus vandaar dat het niet meer voor Jonah een autokamer en Ezra een dierenkamer werd. We matchen nu de dieren en de voertuigen en de jongens zijn er helemaal gelukkig mee!

Bekijk hier de kamer van Jonah.



Stijl van de kinderkamers

 

Ik houd van lichte kamers en combineer rommelmarktvondsten met andere aankopen.





Ritueel voor het slapen gaan

 

Wij lezen de jongens altijd voor uit een voorleesboek en uit de Bijbel, we zingen samen en bidden voor de kinderen.



Kinderkamerstylingtips

 

Mij helpt het het meest dat de kamers niet gelijk af hoeven te zijn. De witte basis (witte vloer en eerst ook muren) is heel fijn en zo wordt het vanzelf ingekleurd. Ik speur rommelmarkten af en af en toe koop ik iets nieuws voor de kamers. De speelmatten van ByAlex bijvoorbeeld. Dat zijn dingen die jaren meegaan. Een vast kleurenpallet vasthouden helpt om alles bij elkaar te houden. en dan blijkt dat dieren en voertuigen prima te combineren zijn!



Waar verkrijgbaar

 

Studio Ditte Vliegtuigjes behang donker
Studio Ditte Auto dekbedovertrek

Speelmat @byalex_playmats