Studio Ditte bij mij thuis #09


De babykamer van Novi is licht met naturel houten meubels en is echt meisjesachtig met roze details. Op een deel van een witte muur hangt het bosdieren behang van Studio Ditte. Novi staart altijd met een glimlach naar de diertjes op het behang.

WIE Virginia en partner Max
KINDEREN Liam (4) en Novi (0)
INSTAGRAM @liaminpixels



Heerlijk speelplekje

Op haar kamertje heb ik een speelgedeelte gecreëerd met een speelmatras, kussens en natuurlijk genoeg speelgoed. Novi vindt het heerlijk om daar te spelen. Haar grote broer komt er soms gezellig bij. De eyecatcher daar is het bosdieren behang van Studio Ditte. Als je de kamer binnenloopt valt het behang als eerste op. En ook Novi is er van onder de indruk. Ze staart altijd met een glimlach naar de diertjes die haar natuurlijk ook aankijken. Maar dat kan ook niet anders met die schattige hertjes, vosjes en konijnen.



Slapen in haar kamer

Novi vindt het fijn om in haar kamertje te slapen. Overdag kan ik haar ook wakker maar moe in bed leggen. Meestal gaat ze even 2 seconden jammeren, maar dan merkt ze toch wel dat het wel even fijn is om te gaan slapen. Het ritueel bij het slapen gaan is bij de laatste fles vrijwel altijd hetzelfde. Ze wil alleen mama dan. Lekker de fles drinken, knuffelen met mama en daarna lekker slapen.



Roze en licht hout

Veel roze in haar kamer? Nee, dat vind ik wel meevallen. Ze heeft een hoekje waarbij de muren roze zijn geverfd. Aan de rechterkant loopt het een stukje door. Dit had ik laat in mijn zwangerschap pas geschilderd. Ik vond dat er iets miste en ik ben er echt nog steeds super blij mee. Het geeft de kamer toch iets meer warmte en ik vind het leuk staan bij al dat hout.



Veranderingen

Ik wil altijd wel iets veranderen of tenminste toevoegen in de kamers van de kinderen. Je ziet zoveel leuke dingen op internet. Novi haar kamertje was bij de geboorte nog niet helemaal klaar. De nodige dingen zoals commode en ledikant stonden er wel. Maar dingen zoals de grote wandkast, de beren canvas wandopberger, behang van Studio Ditte, posters etc. kwamen er later bij. Het is verslavend leuk al die kinderspullen!



Meer weten?

Neem een kijkje op ons Instagram profiel @liaminpixels daar kan je ook zien waar bepaalde spullen te vinden zijn.

Hieronder een paar links:
Speelmatras: @sitbymeme
Ledikant: @ikeanederland
Houten vlieger: @bisoudelou
Mammoet: @kidsconcept
Wandopberger beer: @hmhome
Ballon poster: @limitation_free
Houten olifant: @lalkastore
Muursticker naam: @naamelijk