Studio Ditte bij mij thuis #06


Neem een kijkje in de lieve babykamer van Novi met zachte warme kleuren. Novi heeft in haar ledikantje een lakentje van Studio Ditte met wilde dieren print. Liam heeft een stoere jongenskamer met Studio Ditte raket behang op de muur.


WIE Virginia (34 jaar), Liam (3) en Novi (0)
INSTAGRAM @liaminpixelsBabykamer met zachte warme kleuren

Novi’s kamertje is nog niet helemaal af, maar bestaat voornamelijk uit zachte warme kleuren. De basis is wit, met een roze muur en een lange wand met een lichtgrijze lambrisering. Ze heeft houten meubels dat de kamer nog meer warmte geeft.Mixen en matchen erg leuk om te doen!

Sinds ik kinderen heb vind ik het erg leuk om hun kamertje te stijlen en er leuke kiekjes van te maken. Aangezien ze nog geen inspraak erin hebben, kan ik ook helemaal los gaan en het maakt Liam ook nog niet uit. Er zijn zoveel leuke producten op de markt, dat houd mij ook altijd wel bezig. Zou dat leuk staan op Liam’s of Novi’s kamertje? Mixen en matchen erg leuk om te doen!Je kind mee laten klussen

Liam en Novi zijn nog te jong om mee te helpen aan de inrichting van hun kamertje. Liam vindt alles wel prima wat ik voor hem uitkies, zolang hij maar speelgoed heeft. Wel helpt hij weleens mee met het in elkaar zetten van producten in hoeverre dat kan, of we geven hem gewoon de kans om het te proberen. Liam is eerder goed in het plunderen van zijn speelgoed. : )


Monochrome kinderkamer met steeds meer kleur

Liam’s kamertje is in een monochrome stijl, met dus vooral veel zwart en wit als basis met heel wat zwartwit accessoires. Op een gegeven moment vond ik wel dat het tijd werd voor meer kleur. Na veel rondkijken op internet leerde ik Studio Ditte kennen. Ik was op slag verliefd op het dekbed met de raketten. De basis is wit met allemaal gekleurde raketten erop, die zou dacht ik echt wel mooi staan in zijn kamertje. En inderdaad! Er sluipt steeds meer kleur Liam’s kamertje binnen. Eigenlijk ben ik altijd wel in de weer om zijn kamertje anders in te delen!Ritueel voor het slapen gaan

Wij hebben voor het slapen gaan altijd een vast ritueel, ook als we elders dan thuis slapen. We lezen voor het slapen gaan maximaal 2 boekjes voor, dat weet Liam. Hij mag altijd zelf de boekjes uitkiezen en Novi moet er nu ook altijd bij zijn van hem.