Ons verhaal


Studio Ditte is een Nederlands merk met behang, beddengoed en een tassencollectie. Speelse patronen voor de kinderkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer. Alle producten ontwerpen wij zelf met oog voor mens en milieu. In de prints van Studio Ditte ontdek je elke keer weer nieuwe details. Producten met originele prints waar je blij van wordt.

Wij willen iets toevoegen aan de belevingswereld van de gebruiker, door het alledaagse iets extra's te geven. Een verborgen verhaal, iets moois uit een andere cultuur of een twist die je aan het denken zet. Wij geloven in mensen en hun emoties, verlangens en dromen.


Sinds 2005


Studio Ditte is in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Wij hebben elkaar leren kennen op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Op de academie ontdekten wij onze gezamenlijke passie voor het ontwerpen van mooie producten.

Studio Ditte is uitgegroeid tot een merk waar wij heel trots op zijn. Studio Ditte is een fijn klein bedrijf en onze collectie wordt inmiddels wereldwijd verkocht in meer dan 200 (web)winkels. Wij werken samen met een fulfilment bedrijf dat onze voorraad beheert. Ze verpakken de bestellingen zorgvuldig en versturen de producten met zorg naar onze resellers.

Het behang en beddengoed van Studio Ditte worden met zorg en aandacht geproduceerd in Europa. Niet te ver van huis, zodat we nauw contact kunnen onderhouden met onze producenten. De behangcollectie wordt al sinds 2007 geprint bij een producent in Nederland. Het beddengoed wordt geproduceerd in Spanje.

De tassencollectie is ontwikkeld in samenwerking met Rilla go Rilla. De rugzakken en etuis zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en worden geproduceerd in China.