Wij zijn ontwerpers, maar ook alledrie moeder en dol op mooie spullen. Wij vinden het heel fijn om ons huis en de kinderkamers leuk te stylen. Vaak komen wij originele accessoires tegen op beurzen, in winkels en via blogs. Via deze blog willen wij jullie graag laten zien welke producten wij leuk vinden. Producten die ons inspireren en goed te combineren zijn met de Studio Ditte collectie.


Robot behang Studio Ditte
Dit leger van vriendelijke robotjes is gemaakt van oude printjes en aangekleed met kleine vondsten. Het robot behang is een mix van nostalgie en het digitale tijdperk.

Riceananas knuffel van Noodoll
Van designer YiYing Wang en oprichter van het Londense merk Noodoll is deze geweldige knuffel. Om verliefd op te worden!

Auto wandlamp Ferm Living
De auto wandlamp met retro uitstraling van Ferm Living is perfect voor autofanaten. Het licht komt van achter de auto tevoorschijn. Ideaal om nog even bij te lezen, of om in slaap te vallen.

LEGO opbergbox Fonq
Deze oversized LEGO opbergbox is heel handig om speelgoed in te bewaren. En daarnaast is het een leuke accessoire in je woonkamer of kinderkamer.

Skateboard wandplank Lecons de choses
Wij zijn fan van de legplanken van Leçons de choses in de vorm van een skateboard. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gele laarzen Bergstein
Bergstein laarzen zijn er in vele, sprankelende kleuren en passen perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft.

Kinderfiets Veloretti

Superleuke retro kinderfiets van het Amsterdamse fietsenmerk Veloretti in vele mooie kleuren verkrijgbaar.