Studio Ditte kleuradvies voor een interieur met vogel behang crème


We krijgen vaak de vraag welke kleuren mooi combineren met behang van Studio Ditte. Voor ons een goede reden om een blog met kleuradviezen te schrijven voor een interieur met vogel behang! Wat is een mooie kleur voor de muur en/of meubels bij de vogel print? In deze blog helpt Studio Ditte je op weg met een kleurenpallet voor het vogel behang met een crèmekleurige achtergrond. Behang met elegante vogeltjes verscholen tussen bladeren en sierlijke bloemen. Inspiratie voor een stijlvol interieur met vogel behang. Duurzaam behang, geproduceerd in Nederland


Het behang van Studio Ditte is een hoge kwaliteit vliesbehang, geproduceerd in Nederland. Het kinderbehang wordt op een duurzame manier geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Het behang bevat FSC-gecertificeerde pulp en een polyestervezel. Deze stoffen samen maken het behang sterk en van goede kwaliteit. Deze basis voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 norm. Het behang is vrij van formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een kind. De toner waarmee geprint wordt is CO2-vrij geproduceerd. Interessant om te weten is dat een groot deel van het pand van onze producent wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. En het papierafval gaat terug gaat naar de fabriek waar zij hun papier kopen, het is een gesloten cirkel.Duurzame verf van Fairf


Toen wij op zoek gingen naar een duurzame muurverf kwamen wij uit bij verf van het Nederlandse merk Fairf. Fairf is verf op plantaardige basis, want dat is alleraardigst voor de planeet. Een Nederlands merk met duurzame verf, daar worden wij blij van! Daarom geven wij in deze blog kleuradvies op basis van de kleuren van Fairf. Bedenk wel dat kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de verfkleur. Gelukkig kun je kleurstalen aanvragen bij Fairf. Zo kun je het kleurstaaltje tijdelijk op de muur plakken en op verschillende tijden van de dag de kleur bekijken. Lichtinval en de sfeer van een kamer hebben namelijk invloed op de kleur. 


Miniatuur woonkamer met vogel behang


Deze geweldige miniatuur woonkamer met op de wand vogel behang is gemaakt door @mikodesignBehang staal aanvragen


Wil je vogel behang crème voor je interieur bestellen, maar wil je het graag eerst in het echt zien? Vraag hier een staaltje aan. We sturen je kosteloos een staaltje toe, zodat je het behang kunt bekijken en voelen.


Mix & match


Je kunt verschillende dekbedovertrekken en hoeslakens van Studio Ditte goed combineren met het vogel behang crème. Zo kun je verschillende mooie combinaties maken die de kinderkamer elke keer weer een nieuwe look geven. 
Kinderkamer met vogel dekbedovertrek


In deze prachtige kinderkamer @onsherenhuis is het Studio Ditte vogel dekbedovertrek gecombineerd met een geruit hoeslaken in nude.