Studio Ditte bij mij thuis #03


De kinderkamers van Jonah en Ezra zijn lichte kamers met een vast kleuren pallet. De stijl is een mix van het witte/cleane Scandinavische gecombineerd met rommelmarkt vondsten.


WIE Willemine (28), Gijsbert (28), Jonah (5) en Ezra (2)
WAAR Barneveld
INSTAGRAM @mama.mineScandinavische stijl met rommelmarkt vondsten

Ik houd erg van de mix van het witte/cleane Scandinavische gecombineerd met rommelmarkt vondsten. De kamers zijn licht met een witte houten vloer en ik heb werkelijk bijna niets in de kamers nieuw gekocht, behalve de dekbedovertrekken en de lampen. Bedden/schoolbankje/bankje/commode komen allemaal van marktplaats en de rommelmarkt.De basis houden we licht

Ik ben gek op rommelmarkten aflopen en leuke koopjes opzoeken. Ik hou ervan om van ons huis een gezellig thuis te maken, met spullen die voor ons waardevol zijn en tegelijk de rust te bewaren door de basis licht te houden.Van babykamer naar peuterkamer

De kamer van Ezra is nog zoals ik hem ingericht heb toen ik zwanger was van hem. Nu moet ik er toch eens een stoere jongenskamer van maken :). Jonah heeft zijn studio Ditte dekbed zelf uitgekozen. Hij is gek op alles wat maar op wielen rijdt. Zo heeft hij ook een poster met voertuigen op zijn kamer hangen.Ritueel voor het slapen gaan

Elke avond worden er stapels boeken voorgelezen. We gaan vaak naar de bibliotheek en hebben hier thuis ook een halve bibliotheek aan prentenboeken/kinderboeken. Daarna lezen we de jongens voor uit de kinderbijbel. De prentenbijbel van Marijke ten Cate is echt een aanrader. Prachtige tekeningen maakt zij! Daarna zingen en bidden we samen. We bepraten de dag nog eens door en Ezra wil Jonah altijd een dikke knuffel geven. Meestal doen Gijs en ik het ritueel om de beurt bij een van de jongens. Die vinden het heerlijk om papa of mama even voor zichzelf te hebben. Een luxe natuurlijk als je met z'n tweeën bent :).Kinderkamerstyling tip

Ik vind de mix van verschillende materialen/spullen/stijlen het juist zo leuk maken. Ga daarin vooral je eigen weg en volg vooral niet alle trends :). Probeer te bedenken wat jij zelf leuk vindt en niet wat bijv. je favoriete instagrammers leuk vinden. Ik raak geinspireerd door mensen op Instagram en door Pinterest, maar probeer er altijd mijn eigen draai aan te geven. O ja, om het rustig te houden zou ik wel kiezen voor een vast kleurenpallet.Waar verkrijgbaar

Werkauto dekbed overtrek Studio Ditte
Auto dekbedovertrek voor ledikant Studio Ditte

Walvis knuffel MrsMultitask
Auto baan Way to play
Berg kussen Sloppop