Kinderkamer met raceauto behang


Peppe is dol op auto’s. Toen hem werd gevraagd wat hij het liefste voor zijn nieuwe kamer wilde, zei hij ‘een autokamer!’. Peppe heeft op de wand raceauto behang van Studio Ditte en op zijn bed een bijpassend dekbedovertrek met raceauto’s.

WIE Mariët, 34 jaar, woonachtig in Leusden met vriend Tim (31) en kids Peppe (3,5) en Nox (11 mnd)
INSTAGRAM @missjettleFris en kleurrijk

 

De stijl van Peppe's kamer kan ik omschrijven als fris en kleurrijk met hier en daar een grappig detail.Ik ben gek op stylen

 

Ik ben gek op stylen, omdat ik hier echt mijn creativiteit in kwijt kan, lekker schuiven en veranderen en het gezellig maken in huis. Dat is wat ik het liefste doe!Een jongenskamer met raceauto behang

 

Peppe had in het vorige huis een kamer met veel jungle en dier elementen. Toen ik hem vroeg wat hij het liefste voor kamer wilde hebben in het nieuwe huis, zei hij meteen 'een autokamer!'. Dat was duidelijk! Meneertje speelt het liefste met auto's dus ik snap hem ook helemaal. Dit past helemaal bij hem. Gelukkig wist ik van het toffe behang van Studio Ditte af. Door de witte vloer knalt het raceauto behang er echt uit, ik heb het gecombineerd met okergeel en grijs. Door het auto printje terug te laten komen in het dekbedovertrek, wordt het 1 geheel.


Ritueel voor het slapen gaan

 

Voor het slapen gaan wordt er een boekje gekozen uit zijn autokist, we lezen samen het boekje op bed, zingen daarna nog wat liedjes en dan gaat het nachtlampje aan en mag hij kiezen met welke kleur hij wilt gaan slapen, daarna stoppen we hem heerlijk in onder zijn auto dekbed :)Kinderkamerstyling tips

 

Mijn tip voor het stylen van een kinderkamer, is dat alles mag en niets te gek is. Een gezellig behangetje, meerdere prints en kleuren en lekker veel aan de wand. Hoe meer, hoe beter!