Filteren

Behang slaapkamer tot woonkamer: elke kamer een uniek behang

Op zoek naar een origineel kinderbehang met auto’s voor de kinderkamer? Of behang met vogeltjes voor je eigen slaapkamer? Ontdek de bijzondere collectie (kinder)behang van Studio Ditte.

Ons behang is een duurzaam vliesbehang en wordt geproduceerd met oog voor het milieu. Benieuwd naar hoe het behang er in het echt uit ziet? Vraag dan een gratis staaltje aan.

Huidige filters
  1. Kleur
    Bruin

20 producten

20 producten

Uniek kinderbehang

Studio Ditte heeft kinderbehang met speelse patronen. Onze collectie biedt uniek behang aan dat geschikt is voor iedere kinderkamer. In ons assortiment hebben wij onder andere kinderbehang met dieren. Zo kun je denken aan safari of jungle kinderbehang, of behang met auto’s en vliegtuigen.

Je kunt de behangpatronen op verschillende manieren gebruiken in de kinderkamer of speelkamer. Zo kun je een volledige wand behangen, of je plaatst een aantal accentstroken achter een bureau of commode. Voor meer inspiratie en styling tips kun je een kijkje nemen op onze blogpagina.


Duurzaam behang

Ons behang is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Ons behang is een FSC-gecertificeerd vliesbehang, is biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke stoffen. Het Studio Ditte behang kun je dus met een gerust hart in de kinder- of speelkamer hangen.

Een groot deel van het pand wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. Daarnaast gaat het papierafval terug naar de fabriek waar zij hun papier inkopen. Zo vormen wij een gesloten cirkel binnen de productie. Het oude behang wordt hergebruikt voor het nieuwe behang!

Digitaal geprint behang

Het behang van Studio Ditte wordt digitaal geprint in Nederland. Door te werken met vliesbehang van de hoogste kwaliteit kunnen wij haarscherpe en levendige prints leveren.

De rollen behang van Studio Ditte zijn voorzien van een batchnummer. Wanneer je meerdere rollen behang nodig hebt, raden wij aan om rollen met hetzelfde batchnummer te kopen. Hierdoor voorkom je kleine kleurverschillen tussen de rollen behang.

Ons behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Gebruik bij voorkeur kant en klare behanglijm voor vliesbehang. Je smeert de muur in met lijm en brengt vervolgens het behang aan op de muur. Daarnaast is het behang ook gemakkelijk weer te verwijderen.


Behang op maat

Het is ook mogelijk om behang op maat te laten maken bij Studio Ditte. Heb je bijvoorbeeld hogere muren of een muur op zolder met een puntdak? Wij helpen je graag om stroken behang met de juiste lengte te maken. Neem voor advies eenvoudig contact met ons op!