Winkelwagen (0)|
Wallpaper and more: Studio ditte

Vraag & antwoord

Leveren jullie ook internationaal?

Ja, we leveren wereldwijd.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor producten die door de brievenbus passen zijn:
Binnen Nederland: € 2,95
Binnen en buiten Europa: € 6,50

De verzendkosten voor producten zwaarder dan 250 gram die door de brievenbus passen zijn:
Binnen Nederland: € 3,95
Binnen en buiten Europa: € 11,50

De verzendkosten voor pakketten zijn:
Binnen Nederland: € 6,75
Binnen Europa 1: € 9,95 (BE-DE)
Binnen Europa 2: € 15,95 (DK-FR-UK-AT-LU)
Binnen Europa 3: € 19,95 (IE-LI-MC-SI-SK-SE-HU-PL-CZ)
Binnen Europa 4:
€ 29,95 (FI-IT-PT-ES-EE-LV-BG-LT)
Binnen Europa 5: € 39,95 (RO-HR)
Binnen Europa 6: € 45,95 (BA-CH-GR-NO-RS)
Buiten Europa: € 45,95

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen genoemd op onze website zijn inclusief BTW.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt kiezen tussen iDEAL, creditcard (Visa of Mastercard) of overschrijven.
Met iDEAL reken je veilig en snel af door gebruik te maken van het internetbankierprogramma van je eigen bank. Het systeem van iDEAL koppelt je direct aan deze vertrouwde internetbetaalomgeving. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ING, Rabobank en SNS Bank.

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar de bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling te versturen, tenzij een andere levertijd vermeld staat bij het product op onze website. Het versturen van een pakket met PostNL binnen Nederland duurt meestal 1 dag. De internationale verzendingen verschillen per land.

Met welk bedrijf wordt mijn bestelling verstuurd?

Alle pakketten van Studio Ditte worden binnen Nederland verstuurd met PostNL.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben, wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Wanneer de chauffeur van PostNL het pakket niet bij u kan afleveren, biedt hij het aan bij de buren. Als het pakket ook niet bij de buren afgeleverd kan worden, biedt hij het op een later tijdstip nog een keer aan. Wanneer het afleveren de tweede keer ook niet lukt, vind je een bericht in de brievenbus waarop staat waar je het pakket af kunt halen.

Informatie over Studio Ditte behang

Wat is de kwaliteit van het Studio Ditte behang?

Het behang van Studio Ditte is een hoge kwaliteit vliesbehang. Vliesbehang is heel sterk, waardoor het bijna nooit scheurt. Een groot voordeel is dat het behang makkelijk aan te brengen is op de muur. Je smeert de muur in met lijm en brengt vervolgens het behang aan op de muur. Je hebt dus geen behangtafel nodig! Andere voordelen zijn dat het behang niet vlekt en het ook weer makkelijk te verwijderen is.

Kan ik het behang schoonmaken?

Ja, het behang kun je afnemen met een natte doek.

Hoe bereken ik hoeveel rollen behang ik nodig heb?

Voorbeeld: Stel je hebt een wand van 2,5 meter breed en 2,7 meter hoog.
Deel de breedte van de wand door de breedte van de rol (45 cm): 2,50 / 0,45 = 5,56. Rond dit getal naar boven af (6). Dit betekent dat je 6 banen nodig hebt. Bereken nu hoeveel banen je uit 1 rol kunt halen. Let op: er zijn drie verschillende versies behang.


Sloophout behang:
bij dit behang hoef je geen rekening te houden met een aansluitend patroon. Op een rol zit 9 meter en het patroon herhaalt na 4,5 meter. Deel de lengte van de rol (9) door de lengte van de baan: 9 / 2,7 = 3,33. Rond dit getal naar beneden af (3). Dit is het aantal banen dat je uit 1 rol kunt halen. Je hebt dus 6 banen nodig en je haalt er 3 uit een rol. Je hebt dan 6 / 3 = 2 (naar boven afronden) is 2 rollen sloophout behang nodig.


Robot, auto en porselein behang:
op een rol zit 6 meter (aaneengesloten) en het patroon herhaalt zich na 3 meter. Als je het patroon netjes wilt laten herhalen kun je 2 banen uit een rol halen. Vind je dit minder belangrijk dan kun je de lengte van de rol (6) door de lengte van de baan delen: 6 / 2,7 = 2,22. Rond dit getal naar beneden af (2). Dit is het aantal banen dat je uit 1 rol kunt halen. Je hebt dus 6 banen nodig en je haalt er 3 uit een rol. Je hebt dan 6 / 2 = 3 (naar boven afronden) is 3 rollen behang nodig.


Poëzieplaatjes, vogelhuisjes, knopen en linten behang:
op een rol zitten 2 losse banen van 3 meter hoog. Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Dit betekent dat je 2 banen uit deze rol haalt. Voor een muur van 2,5 x 2,7 meter heb je dan 6 / 2 = 3 is 3 rollen behang nodig.

Welke behanglijm kan ik het beste gebruiken?

Behanglijm voor vliesbehang, bijvoorbeeld Perfax roll on (roze pakje).

Hoe breng ik Studio Ditte behang aan op mijn muur?

Benodigdheden:
Behanglijm voor vliesbehang, lijmroller, naadroller, behangliniaal, stanley mes en een zachte doek.


Stap 1
Breng de lijm met een roller op de wand aan. Breng ca. 15 cm meer lijm aan dan de baanbreedte van het behang. Zo voorkom je dat de lijmroller de reeds aangebrachte banen raakt.

Stap 2
Breng het behang direct aan op de wand. De banen moeten strak tegen elkaar aangeplakt worden. Gebruik een zachte doek om het behang glad te strijken. Voor het aandrukken van de naden kun je een naadroller gebruiken.


Stap 3
Snij het behang op maat af. Dit gaat het beste met een behangliniaal en een stanley mes.


Stap 4
Veeg alle overtollige lijmresten met een vochtige doek van het behang, voordat de lijm droog is.

Wat betekent het batchnummer dat op de rol staat?

Aan het batchnummer dat op de rol staat, kun je zien uit welke drukserie het behang komt. Wanneer je meerdere rollen nodig hebt voor een wand, is het aan te raden deze te behangen met behang uit dezelfde drukserie. Dit om kleine kleurverschillen tussen de rollen te voorkomen.

Informatie over Studio Ditte muurstickers

Van welk materiaal zijn de muurstickers gemaakt?

De muurstickers van Studio Ditte zijn uit een hoogwaardig mat vinyl gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat bestand is tegen water. Doordat het materiaal dun is, geeft het bijna geen hoogteverschil.

Welke ondergronden zijn geschikt voor de muurstickers?

Je kunt de sticker plakken op een harde en gladde ondergrond zoals een gestucte muur, een houten ondergrond, op glad behang (geen glasvezelbehang), op deuren en ramen.

De ondergrond waar de muursticker op aangebracht wordt moet glad, schoon (ook stof- en vetvrij) en droog zijn. Vochtige muren zijn niet geschikt om op te plakken. Pas geverfde muren moeten goed gedroogd zijn, zodat het vocht uit de muur is en de muur uitgehard is. Dit kan zeker drie weken duren. Op een muur met vuilafstotende verf of kalkverf zal de sticker niet goed hechten. Studio Ditte is niet verantwoordelijk als de sticker niet blijft plakken. Let op: een donkere ondergrond kan eventueel doorschijnen.

Zijn de muurstickers makkelijk aan te brengen?

De muurstickers zijn makkelijk aan te brengen op de ondergrond. Je kunt de stickers van het rugpapier afhalen en direct op de ondergrond plakken. Studio Ditte is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke schade aan een muur of andere zaken na, of als gevolg van, het gebruik van de muurstickers of het verwijderen hiervan.

Kunnen de muurstickers verwijderd worden?

Je kunt de muurstickers eenvoudig verwijderen, eventueel met behulp van een föhn. De muurstickers zijn niet herbruikbaar. Studio Ditte is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke schade aan een muur of andere zaken na, of als gevolg van, het gebruik van de muurstickers of het verwijderen hiervan.

Kunnen de muurstickers schoongemaakt worden?

Vinyl is bestand tegen water en kan schoongemaakt worden.

Informatie over Studio Ditte dekbedovertrekken

Van welk materiaal zijn de dekbedovertrekken gemaakt?

De dekbedovertrekken zijn van 100% katoen van hoge kwaliteit. Het katoen voelt zacht aan en het dekbedovertrek is makkelijk te strijken.

Hoe kunnen de dekbedovertrekken gewassen worden?

Het dekbedovertrek binnenste buiten keren en op max. 40 graden wassen. Dan zal de afbeelding na het wassen mooi blijven. De dekbedovertrekken kunnen ook in een droger.

Hoe is het dekbedovertrek verpakt?

De overtrek zit verpakt in een doorzichtige plastic hoes en om een kartonnen inlay.

Waar worden de dekbedovertrekken gemaakt?

De dekbedovertrekken worden gemaakt in Spanje.

Informatie over Studio Ditte kussens

Van welk materiaal zijn de sierkussens gemaakt?

De kussenhoezen zijn gemaakt van 100% katoen, van hoge kwaliteit. Door middel van een mooi weggewerkte ‘blinde’ rits kan de hoes aan de onderkant gesloten worden.

Hoe is de kussenhoes verpakt?

De kussenhoes zit verpakt in een transparant zakje. Een binnenkussen is niet inbegrepen. Deze kan apart besteld worden in onze webshop. 

Waar worden de kussenhoezen gemaakt?

De kussenhoezen worden gemaakt in Spanje.

Informatie over Studio Ditte dienbladen

Van welk materiaal zijn de dienbladen gemaakt?

De dienbladen zijn handgemaakt van het fijnste berkenhout. Elk dienblad is gemaakt van losse vellen FSC berkenhout en heeft een hoge kwaliteit.

Zijn de dienbladen geschikt voor etenswaren?

De dienbladen zijn geschikt voor etenswaren.

Kunnen de dienbladen in de vaatwasmachine?

De dienbladen zijn vaatwasmachinebestendig.

Klachten

Wat moet ik doen als mijn bestelde product beschadigd is?

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen de klacht beoordelen en zo snel mogelijk reageren. Je kunt het beschadigde product in originele verpakking op onze kosten terug sturen. Zodra wij het beschadigde product binnen hebben, sturen wij een nieuw exemplaar naar je op.

Ik ben niet tevreden over het product? Kan ik het ruilen?

Binnen 7 dagen na ontvangst, kun je producten aan ons retourneren. Neem eerst contact met ons op via ons contactformulier om de retourzending te melden. Belangrijk is dat het product onbeschadigd en in de originele verpakking bij ons terug komt. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper.

Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen de klacht beoordelen en zo snel mogelijk reageren.

Overige vragen

Ik heb toch nog een vraag. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom. Neem contact met ons op via het contactformulier.