Robot dekbedovertrek Studio Ditte
Studio Ditte robot dekbedovertrek met een leger van vriendelijke robotjes. Het kleurige robot beddengoed is een echte sfeermaker voor de kinderkamer. De print is haarscherp weergegeven op zacht wit katoen. Je kind zal heerlijk dromen onder dit mooie kinderbeddengoed.

Robot muurstickers Studio Ditte
Met deze Studio Ditte robot muurstickers vrolijk je de kinderkamer in no-time op. Er zijn 3 verschilldende robot stickers, verkrijgbaar in 2 maten. Leuke muurdecoratie voor bijvoorbeeld bij het bed in de kinderkamer of bij de commode in de babykamer.

Regencape Gosoaky
Hippe regencape van Gosoaky. Deze unisex regencape in de kleurvlakken blauw, mint, wit en donkergroen is gemaakt van winddichte en waterafstotende stof met een coating.

Tipi Toffe Stoffen
Deze mooie tipi van Toffe Stoffen is handgemaakt in het atelier van Toffe Stoffen. De tipi is gemaakt van stevig katoen dat geprint is in Nederland. Echt een aanrader!

Kussen LEAF Donna Wilson
Dit geweldige kussen van Donna Wilson is gemaakt van lamswol en gebreid in Schotland. Donna Wilson komt uit Schotland en is bekend van haar gebreide knuffels.

Gouden baby Lapin Lamp Lapin & me
Dit baby konijntje in goud is een limited edition. Leuke lamp voor een kinderkamer met vintage of retro thema. Ook als het lampje niet brandt ziet het er net zo schattig uit. 

Opbergdozen Terrazzo Ferm Living
Set van 3 metalen opbergdozen met terrazzo print. Handig voor koekjes, pennen of speelgoed. En leuk om neer te zetten op het aanrecht of in de kinderkamer.