De stijl van Miss Jettle


Hieronder zie je interieurfoto's van Miss Jettle. Mariët van der Kooij is interieur blogger en is dol op wit met pastel in combinatie met design en vintage.

Op onderstaande foto is een mooie vintage apothekerskast te zien waarvan de achterwand beplakt is met Studio Ditte knopen behang. Leuk idee om op deze manier je kast een nieuwe uitstraling te geven. Op de andere foto zie je een fijne werkplek met op de wand Studio Ditte knopen behang. De werkplek is gestyled met accessoires in pasteltinten en een vleugje goud.

Vind je deze stijl te gek? Dan hebben wij een paar leuke producten in deze stijl voor je bij elkaar gezocht.


Foto credits: @missjettle


Knopen behang Studio Ditte
Op het Studio Ditte knopen behang vind je gebruikte knopen uit vergeten trommeltjes en oude sigarendozen. Een mooie verzameling knopen tegen een licht verweerde achtergrond. Het knopen behang is een verfijnd behang in pasteltinten voor de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer.

Dome Rose hanglamp Ferm Living
De kap van de Dome Rose hanglamp van Ferm Living is gemaakt van gepoedercoat metaal. Je kunt de kleur van de fitting kiezen, zo kan je de lamp nog opvallender of juist iets subtieler maken.

Ruban spiegel HAY
Mooie spiegel met leuke details, zoals het lint rondom de spiegel en het lintje waarmee je de spiegel ophangt. Handig in de hal, maar staat ook mooi in de woonkamer. Het is ook leuk om verschillende formaten bij elkaar te hangen.

Kaleido dienblad HAY
Van de Kaleido dienbladen van HAY kunnen wij niet genoeg krijgen! Je kunt eindeloos combineren als je verschillende maten en vormen hebt. Ideaal om je sleutels, pennen of rommeltjes in te bewaren.

Toolbox opbergbak VITRA
Deze leuke en superhandige toolbox hebben wij alle drie op ons bureau staan! Ideaal voor je bureauspulletjes, gereedschap of keukenspullen.

Opbergmand Ferm Living
De Wire Basket Brass opbergmand van Ferm Living is fijn om je kussens, plaids of hout voor de openhaard in op te bergen. En het staat ook nog eens leuk in je woonkamer!


Hexagon vazen Ferm Living
Deze mooie matte metalen vazen van Ferm Living zijn gepoedercoat en verkrijgbaar in verschillende fijne kleuren.

Marble bijzettafel Ferm Living
Houd je van marmer, maar dan ik een modern jasje? Dit bijzettafeltje bestaat uit een gepoedercoat metalen frame met daarin een massief marmeren plaat. Klassiek en modern komen hierin mooi samen.