Kinderkamer met vintage raceauto's


Sion heeft een jongenskamer in Nordic/Scandinavische stijl. De kamer heeft donkere en warme tinten, gecombineerd met licht hout. Het raceauto behang van Studio Ditte komt mooi tot zijn recht.

WIE Samantha, 25 jaar, getrouwd met Andreas. Kids Noël (4), Sion (bijna 2) en zwanger van baby 3.
WAAR Rotterdam
WERK Eigen bedrijf; Manowoods. Daarnaast veel thuis met de kids.
INSTAGRAM @_thefourufus



Nordic, Scandinavische kinderkamer

 

De stijl van Sion zijn kamer zou ik omschrijven als Nordic / Scandinavisch. Het duurde even voordat ik wist wat ik nu écht met zijn kamer wilde. Totdat ik het donkere race auto behang zag. Dit moest het worden! De kleur James van het merk Fairf duurzame verf matcht hier zo mooi bij en precies de kleur die ik voor ogen had. In Sion zijn kamer vindt je een mix van kleur gecombineerd met hout en zachte warme tinten.



Eindeloos switchen

 

Het is zo leuk om met het interieur bezig te zijn, omdat dit nooit verveelt. Je kunt eindeloos blijven switchen qua items of indeling. Zo zit je nooit stil.



Het behang komt echt tot zijn recht

 

Sion mocht vertellen of hij het behang mooi vond. Eigenlijk was dit behang bedoeld voor in Noël zijn kamer. Maar zijn oudere broer Noël had hele andere plannen. Dat moest een jungle kamer worden. Uiteindelijk ben ik heel blij dat het raceauto behang nu in Sion zijn kamer zit. Hier komt het echt tot zijn recht.





Ritueel voor het slapen gaan

 

Wij zijn Christelijk, dus voor het slapen gaan zingen/bidden wij altijd even. Soms lezen we ook een boekje voor en daarna lopen we nog 100 keer terug voor een kusje, een slokje water of een knuffel.



Mix verschillende kleuren en items

 

Doe vooral wat je zelf mooi vindt! Match verschillende kleuren en items met elkaar. Dit durfde ik voorheen niet, omdat ik bang was dat het niet kon. Nu doe ik niet anders! Binnenkort beginnen we aan de babykamer en hebben we een volksverhuizing hier thuis. Wij verhuizen naar Sions kamer, en Sion komt bij zijn grote broer te slapen. De baby mag op onze kamer. Wat boffen wij toch he, als we ook mogen genieten van dit kamertje? Voorlopig blijft die even zoals hij is. Met ons bed er in. Dat dan weer wel.



Waar verkrijgbaar

 

Studio Ditte Raceauto behang donker
Studio Ditte Raceauto dekbedovertrek donker

Alle items zijn te koop bij Manowoods.
De octopus knuffel is van Babyshop.com, evenals het rood groen gekleurde dekentje en de kleding van Sion.
De lamp is van Mr Maria.
De gele onesie in zijn kamer is van Adam en de kleine wolf.