Studio Ditte bij mij thuis #01


De eerste binnenkijker staat online! Neem een kijkje in de rustige stoere peuterkamer van Bruce. Niet te veel poespas. De accessoires doen het werk wel!


WIE Shannon (25), Rob (29) en Bruce (2)
WAAR Maassluis
INSTAGRAM @bruceandus__



Rustige stoere jongenskamer

De kinderkamer van Bruce zou ik omschrijven als een rustige stoere jongenskamer. We gaan steeds meer van het hele baby af. Aan de ene kant is dat toch best gek. Maar Bruce vindt het helemaal geweldig om stoere auto's aan de muur te zien. Of te slapen met zijn auto dekbedovertrek, want ja hoe Bruce het zelf vol trots noemt 'Mijn auto bed'. Om het wel allemaal naar onze smaak te houden, hebben wij zijn kamer zo rustig mogelijk gelaten. Niet te veel poespas. De accessoires doen het werk wel!



Ritueel voor het slapen gaan

Vanaf 1 jaar sliep Bruce eindelijk door, tot de dag van vandaag (hallelujaa). Het was voor mij dus wel een dingetje om het ledikantje weg te halen en dat daar opeens een peuterbed stond. Wij kregen het idee dat hij daar wel aan toe zou zijn. Geen seconde spijt van gehad, want wat doet hij het super goed in dat grote bed. Wij hebben nu ook zeker een ritueel voor het slapen gaan, een boekje lezen of liedje zingen, even kriebelen op zijn rug en dan mag ik gaan, haha.



Auto behang

Ik vind het stylen van de kamer geweldig! Ik kan uren (lees: dagen) op Pinterest scrollen. Voorheen sloeg ik nogal door met verf en zo hebben er zeker al veel verschillende kleuren op de muur gezeten. De kamer heeft nu 1 kleur aan de ene muur, althans eigenlijk zijn het kasten die de 'muren' zijn. Aan de andere kant het auto behang, wat het toch wel helemaal afmaakt. Oké, laten we eerlijk zijn, af is het nooit. Want rommelen met steeds nieuwe, te gekke spulletjes is natuurlijk wel het allerleukste om te doen.



Bruce wil met alles helpen

Het is leuk om samen met Bruce bezig te zijn in zijn kamer. Hij heeft nu de leeftijd dat hij met alles wil helpen. En uiteindelijk is alles van hem, want ja wij zitten nog steeds in de 'mijn' fase. Hij vond het prachtig om bijvoorbeeld samen zijn nieuwe peuterbed in elkaar te zetten met zijn eigen boormachine.



Kinderkamerstyling tip

Een styling tip die ik aan iemand zou willen mee geven is, een styling van een kinderkamer hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of veel geld te kosten. Sterker nog waarschijnlijk heb je alles al in huis om de kamer net even een andere look te geven. Slechts door het toevoegen van accessoires met kleur maak je (zonder verfkwasten) al snel een stoere jongenskamer.



Waar verkrijgbaar

Auto behang Studio Ditte
Auto dekbedovertrek Studio Ditte

Tafel met stoeltjes Petite Amélie
Vintage stoel Kids depot
Zitkussen Studio Pillow
Opbergzak Play&Go
Peuterbed Petite Amélie
Auto wandlamp Ferm Living
Naam sticker SuzyB
Gym hook haak HAY
Kiekeboe punnikwoord Mientje Fröbel
Groene metalen opbergbakken vtwonen