Studio Ditte bij mij thuis #10


De kinderkamer van Jace kreeg een make-over. Jace is enorm auto fan en hij kreeg daarom het race auto behang van Studio Ditte op zijn kamer. Mooi te combineren met zijn lievelingskleur blauw. Een paar lichthouten meubels en nieuwe accessoires maken zijn stoere jongenskamer helemaal af.

WIE Inge van Cleef (33) en Jace (4)
Waar Ochten
INSTAGRAM @stijlinge



Stoer Scandinavisch

Ik vind het leuk om de kamer van Jace regelmatig te veranderen van kleur en behang. Maar het is altijd een stoere kinderkamer met Scandinavische accenten die terug komen in de meubels en accessoires. Ben je benieuwd hoe de kamer van Jace er eerst uitzag? Bekijk dan hier de blog Stoere Scandinavische kleuterkamer.



Make-over voor een auto fan

Jace zijn favoriete kleur is blauw en dat wilde hij nu wel eens op de muur hebben. Maar ik vind het dan wel leuk om te kijken naar een kleur die ik zelf ook mooi vind. Samen kwamen we bij de kleur Royal Blue van Flexa uit. Een kleur die fantastisch past bij het nieuwe raceauto behang van Studio Ditte. Jace is een enorm auto fan, dus dat behang moest natuurlijk op een muur komen. Daarnaast heb ik wat meer licht houten meubels in zijn kamer geplaatst, zoals de kast van de Ikea. Om het helemaal af te maken heeft zijn kamer wat nieuwe accessoires gekregen, zoals de maan lamp, de leuke regenboog en een dekbedovertrek van Studio Ditte met raceauto's. Natuurlijk in mooie tinten die goed bij het behang én de muurkleur passen.



Lievelingskleur blauw

Jace wilde graag een blauwe kamer, dus dat is het uitgangspunt geworden van de make-over. Ik laat altijd alles van tevoren aan hem zien en vraag of hij het mooi vindt. Als Jace het dan goedkeurt, dan bestel ik het.



Kinderkamer styling tips

Ik doe eigenlijk veel op gevoel, dus dat zou ik dan ook als tip geven. Doe wat goed voelt en wat past bij jouw kind en bij jouw stijl. En mocht het dan toch een keer niet goed uitpakken, dan is een muurtje zo weer overgeverfd toch?



Waar verkrijgbaar


Studio Ditte Raceauto behang
Studio Ditte Raceauto dekbedovertrek

Regenboog: @lagomworld
Keukentje: @ikeanederland
Mand op wielen: @olliella
Kratten: @aykasa
Kleed: @fermliving
Bed: @manowoods.nl
Maan: @intratuin_nederland
Speelkleed: @playplaid_com
I'm a super here poster: @desenio
Beddengoed panter print: @mini_rodini