Filteren

Behangcirkels kinderkamer; van auto’s tot dieren

Zoek je uniek behang voor de kinderkamer, maar wil je niet heel de wand behangen? Dan is een behangcirkel van Studio Ditte waar jij naar zoekt. In onze collectie hebben wij behangcirkels met onder andere auto’s, safaridieren of dinosaurussen.

Onze behangcirkels zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.  Wil je het behang in het echt zien? Vraag dan een gratis staaltje aan. Het formaat van de afbeeldingen op het behangstaal kan verschillen van het formaat van de afbeeldingen op de behangcirkel. 

Huidige filters
  1. Thema
    Hout
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Unieke behangcirkels voor de kinderkamer

Studio Ditte heeft een unieke collectie behangcirkels voor de kinderkamer. Denk aan behang met voertuigen zoals vintage auto’s, of kraanwagens en shovels. Ook hebben wij behang met dieren zoals safaridieren, olifanten of dinosaurussen.

Er zijn verschillende manieren om een behangcirkel te gebruiken in de kinderkamer of speelkamer. Zo kun je een behangcirkel bij een commode plaatsen, maar ook boven een bed of bureau.


Behangcirkels in 3 formaten

Studio Ditte heeft behangcirkels in 3 verschillende maten. De kleinste behangcirkel heeft een doorsnede van 95 cm en bestaat uit 2 banen. De behangcirkel die uit 3 banen bestaat, heeft een doorsnede van 142,5 cm. De grootste behangcirkel heeft een doorsnede van 190 cm en bestaat uit 4 banen.

Duurzaam vliesbehang

Het behang van Studio Ditte is biologisch afbreekbaar en wordt op een duurzame manier geproduceerd in Nederland. Het behang is een hoge kwaliteit vliesbehang en is FSC gecertificeerd. Ook belangrijk om te weten, het behang bevat geen schadelijke stoffen. Gebruik de behangcirkel van Studio Ditte dus met een gerust hart voor de kinderkamer of speelkamer. En wat fijn aan vliesbehang is, is dat het heel sterk en kleurvast is.

Nog een interessant weetje, een groot deel van het pand van onze producent wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. En het papierafval gaat terug naar de fabriek waar zij hun papier inkopen.

In Nederland geprinte behangcirkels

De behangcirkels van Studio Ditte worden digitaal geprint in Nederland. De prints zijn haarscherp en fullcolour. Door te werken met vliesbehang van de hoogste kwaliteit kunnen wij haarscherpe en levendige prints leveren.

De behangcirkels van Studio Ditte zijn eenvoudig aan te brengen op de muur. Markeer een paar punten op de muur met een loodlijntje. Zo zorg je ervoor dat het behang recht hangt.

Vervolgens breng je lijm voor vliesbehang aan op de banen. Plak ze strak tegen elkaar aan. Gebruik tot slot een zachte doek om het behang glad te strijken.