Filteren

Beddengoed; Ontdek de collectie van Studio Ditte

Studio Ditte dekbedovertrekken en hoeslakens met print zijn echte sfeermakers voor de kinderkamer. Met de (kinder) dekbedovertrekken van Studio Ditte krijgt de kinderkamer in een handomdraai een nieuwe look. Bij Studio Ditte ontwerpen we graag beddengoed waar een kind blij van wordt.

Huidige filters
  1. Type
    Unisex

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Studio Ditte kinder dekbedovertrek

Bij Studio Ditte hebben wij passie voor het ontwerpen van kinderbeddengoed waar een kind blij van wordt. Tegelijkertijd spreekt het beddengoed volwassenen aan. Met liefde en oog voor detail ontwerpen wij beddengoed met speelse patronen.

In ons assortiment hebben wij unieke kinder dekbedovertrekken met verschillende prints. Bijvoorbeeld van handgemaakte papieren dieren die het beddengoed een 3D effect geven. Bijvoorbeeld dekbedovertrekken met safari dieren, vogels of dino’s. Voor liefhebbers van voertuigen hebben we kinderbeddengoed met onder andere vintage auto’s, werkauto's, raceauto’s of vliegtuigen.

Hoeslakens met print

In onze collectie hebben we hoeslakens die goed samengaan met onze dekbedovertrekken. Zo kun je verschillende mooie combinaties maken die de kinderkamer elke keer weer een nieuwe look geven. Een hoeslaken met print in 1-persoons maat is 90 x 200 cm. Elastiek in de hoeken zorgt ervoor dat de hoes mooi aansluit op het matras.

1-persoons dekbedovertrek

Een dekbedovertrek in 1-persoons maat is 140 x 200/220 cm. Het kussensloop is 60 x 70 cm. Het dekbedovertrek is geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang door de dubbele instopstrook. De totale lengte van het overtrek, inclusief instopstrook, is 240 cm.

Junior beddengoed

Studio Ditte heeft naast de 1-persoons dekbedovertrekken ook beddengoed in junior maat. Een junior dekbedovertrek is 120 x 150 cm met een kussensloop van 50 x 60 cm.

Verantwoord geteeld katoen

Het kinderbeddengoed van Studio Ditte wordt gemaakt van verantwoord geteeld katoen. Het katoen heeft het 'Better Cotton Initiative' keurmerk dat zich richt op het verduurzamen van de katoenteelt. Het Better Cotton Initiative is een samenwerking tussen ontwikkeling- en milieu organisaties en het bedrijfsleven. BCI stelt eisen aan milieuvriendelijke productie en een goed werkklimaat voor de mensen die katoen produceren.

Veilig slapen

Het kinderbeddengoed van Studio Ditte wordt gemaakt in een relatief kleine fabriek in Spanje. In een veilige en verantwoorde omgeving en met oog voor mens en milieu worden de stoffen geproduceerd. De fabriek is zelfvoorzienend en CO2 neutraal.

In kleine Spaanse naaiateliers worden de dekbedovertrekken geproduceerd. De kinderdekbedovertrekken van Studio Ditte hebben de Oeko-Tex® certificering. Dit keurmerk laat zien dat de dekbedovertrekken vrij zijn van schadelijke stoffen. Je kind zal heerlijk en veilig slapen onder een dekbedovertrek van Studio Ditte.

Beddengoed wassen

Voordat je kind onder het dekbedovertrek gaat slapen is het belangrijk om het beddengoed te wassen. Dit is wel zo fris en door het productieproces kunnen de dekbedovertrekken wat chemisch ruiken.

De eerste keer was je het overtrek op 30 graden, daarna kun je het beddengoed op max. 40 graden wassen in een actief en kreukherstellend programma. Het is belangrijk om de dekbedovertrekken van Studio Ditte niet te laten weken in water. Als je dit wel doet, is er een kans dat de kleuren in elkaar doorlopen.

Lees voor het wassen ons wasadvies. Zo geniet je zo lang mogelijk van je beddengoed!