Filteren

Hoeslakens; Ontdek onze katoenen (kinder)hoeslakens

In de collectie van Studio Ditte vind je veel verschillende hoeslakens met prints. Uiteraard kun je deze goed combineren met de (kinder) dekbedovertrekken van Studio Ditte. Zo kun je verschillende mooie combinaties maken die de kinderkamer elke keer weer een nieuwe look geven. Onze hoeslakens zijn verkrijgbaar in 1-persoons hoeslaken of als junior hoeslaken.

Huidige filters
  1. Kleur
    Groen

Hoeslakens met print

De hoeslakens met print van Studio Ditte zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen. Studio Ditte heeft 1-persoons hoeslakens en junior hoeslakens. Onze 1-persoons hoeslakens hebben een afmeting van 90 x 200 cm. De afmetingen van de junior hoeslakens zijn 70 x 150 cm.

Elastiek in de hoeken zorgt ervoor dat de hoezen mooi aansluiten op het matras. De hoeslakens met print in combinatie met bijpassende dekbedovertrekken zijn echte sfeermakers voor een kinderkamer.


Duurzame katoenteelt

Het kinderbeddengoed van Studio Ditte wordt gemaakt van verantwoord geteeld katoen. Het katoen heeft het 'Better Cotton Initiative' keurmerk dat zich richt op het verduurzamen van de katoenteelt. BCI stelt eisen aan duurzame productie en een goed werkklimaat voor de mensen die katoen produceren.

De gezondheid van jouw kind gaat voorop

De dekbedovertrekken van Studio Ditte hebben de Oeko-Tex® certificering. Dit keurmerk toont dat het beddengoed vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor jouw kind.

Het kinderbeddengoed van Studio Ditte wordt gemaakt in een relatief kleine fabriek in Spanje. In een veilige en verantwoorde omgeving en met aandacht voor mens en milieu worden de stoffen geproduceerd. In kleine Spaanse naaiateliers worden de dekbedovertrekken geproduceerd.


Hoeslakens wassen

Het is belangrijk om het beddengoed eerst goed te wassen voordat je kind er op slaapt. Door het productieproces kunnen de hoeslakens chemisch ruiken.

Was de hoeslakens de eerste keer op 30 graden. Daarna kun je de hoeslakens op maximaal 40 graden wassen. Het beste doe je dit in een actief, kreukherstellend programma.

Het is belangrijk om de hoeslakens met print van Studio Ditte niet te laten weken in water. Wanneer je dit wel doet, bestaat de kans dat de kleuren in elkaar gaan doorlopen. Lees voor het wassen ons wasadvies voor beddengoed. Zo kun jij zo lang mogelijk te genieten van jouw mooie Studio Ditte hoeslaken.