Shop
Blog
 • Meisjeskamer met zeehonden behang
  Meisjeskamer met zeehonden behang
  Behang met zeehonden De kleurrijke meisjeskamer met zeehonden behang van Studio Ditte past helemaal bij Saar. Zij wilde graag een vrolijk behang met kleur en was gelijk verliefd op het zeehonden behang. Dit mooie behang in combinatie met het beddengoed met kersen en het jaguar hoeslaken maken haar kamer helemaal af! WIE Ilona (interieurontwerper) & Bram  KIDS Saar (8) | Gijs (4)WAAR Ulvenhout (Noord-Brabant)INSTAGRAM studiobril Puzzelen met de indeling Wij wonen inmiddels 6 jaar in Ulvenhout, hier zijn wij komen wonen toen Saar 2 jaar was. Wij begonnen destijds met een ledikant dat in de loop der jaren is verruild voor 1-persoonsbed met een op maat gemaakt bedhuis. Op de eerste verdieping heeft ons huis verschillende schuine kanten waardoor het even puzzelen was hoe wij de kamers het beste konden indelen. Wij hebben voor de basis gekozen voor een standaard wit bed. De interieurbouwer, die ons ook met andere projecten heeft geholpen, heeft het bedhuis gemaakt. Dit was een schot in de roos. Een gezellig slaaphuisje met lekker veel ruimte en een mooie plek om haar pronkspullen weg te zetten. In
  Lees meer
 • Jongenskamer met bouwauto behang
  Jongenskamer met bouwauto behang
  Kinderkamer met werkauto behang De kinderkamer van Finn is stoer en industrieel. Om het industriële gevoel te benadrukken is het Studio Ditte werkauto behang lichtgrijs gecombineerd met een oude metalen lockerkast en oude Tonka speelgoed shovel. WIE Evelien Bijkerk (35) KIDS Finn en Suus, tweeling van 2,5 jaar | Thom 6 maandenWAAR Boijl | We wonen in een oude dorpswinkel die we zelf volledig verbouwd hebbenWERK & HOBBY InterieurstylingINSTAGRAM evelien_bijkerk Stoere, industriële kinderkamer De kinderkamer van Finn met het werkauto behang lichtgrijs van Studio Ditte zou ik omschrijven als industrieel en stoer. Finn was gelijk enthousiast toen ik hem een foto liet zien van het werkauto behang. Tijdens het plakken had hij hele verhalen over de auto’s en bleef hij maar zeggen: “Finn, auto mooi. Mama maken, mooi.” Als opa of oma nu op zijn kamer komen, worden ook alle auto’s trots aangewezen. Spelen met kleuren, vormen en materialen Al van kleins af aan, v
  Lees meer
 • Kinderkamer met safari behang
  Kinderkamer met safari behang
  Babykamer met safari behang De eye-catcher van de babykamer van Otis is het safari behang van Studio Ditte. De verdere aankleding van de kamer is aangepast op het behang met safari dieren. We houden van een rustige basis met een aantal accenten. WIE Anique (34) & Teun KIDS Jule (3) | Otis (0)WAAR RosmalenINSTAGRAM aniquevos Safari behang als eye-catcher We waren nog erg zoekend naar de manier waarop we de babykamer voor Otis zouden gaan inrichten. We houden van een rustige basis met een aantal accenten. Het is geen grote kamer dus we zochten naar een echte eye-catcher waarop de rest afgestemd kon worden. Toen het prachtige Safari behang van Studio Ditte op ons pad kwam, heb ik direct contact gezocht met Femke van L A M A M A N S T U D I O om na te denken over de verdere styling en voor mooie foto's. Ook zij was direct enthousiast en zag dit project wel zitten. Zo gezegd, zo gedaan. 
  Lees meer

Studio Ditte op Instagram

Studio Ditte

Wij zijn Studio Ditte
Eigen collectie | unieke prints | duurzaam | Nederlands merk

Studio Ditte is een Nederlands merk met onder andere behang, beddengoed en rugzakken. Met liefde en oog voor detail ontwerpen wij producten met speelse patronen waar je blij van wordt. Alle producten ontwerpen wij zelf, met aandacht voor mens en milieu. In de prints van Studio Ditte ontdek je elke keer weer nieuwe details. 

Tips & inspiratie
Binnenkijkers | kleuradvies | styling tips | kinderkamerinspiratie

Zoek je inspiratie voor de inrichting van de kinderkamer? Kinderbehang en beddengoed zijn mooie sfeermakers. Studio Ditte heeft een ruime keuze uit dieren behang voor de kinderkamer, safari behang, jungle behang. Of auto behang, raceauto behang of behang met stoere bouwauto's voor de kinderkamer. Lees onze blog voor styling ideeën, kleuradviezen en binnenkijkers.