Shop
Blog
 • Safari kinderkamer
  Safari kinderkamer
  Kinderkamer met safari behang Creëer een safari kinderkamer met het unieke kinderbehang van Studio Ditte. Studio Ditte heeft verschillende soorten kinderbehang met safari dieren in haar collectie. Behang met safari dieren handgemaakt uit papier in neutrale tinten. Behang met een kudde olifanten in een mooi warm kleurenpallet. Of behang met vriendelijke safari dieren met vrolijke kleuren en printjes. Safari behang kinderkamer Studio Ditte safari behang voor kinderen die dol zijn op giraffen, leeuwen, olifanten, zebra's en luipaarden. De safari dieren zijn handgemaakt uit papier en geven het behang een mooi subtiel 3D effect. De dieren vormen samen een fijn neutraal kleurenpallet op een crèmekleurige achtergrond. Perfect behang voor een kinderkamer van een dierenliefhebber. Lees het Studio Ditte kleuradvies blog voor styling ideeën voor een safari kinderkamer en lees welke kleuren mooi combineren met het safari behang. Foto credits: @bloemmie_interior Foto credits: @aniquevos
  Lees meer
 • Dieren behang kinderkamer
  Dieren behang kinderkamer
  Kinderkamer met dieren behang Ben je op zoek naar dieren behang voor de babykamer of kinderkamer? Studio Ditte is gek op behang met dieren! Is jouw kind ook zo dol op dieren? Studio Ditte heeft verschillende soorten kinderbehang met safari dieren in haar collectie. Voor een jungle kamer heeft Studio Ditte prachtig vogel, toekan of panthera behang. Voor kids die gek zijn op dinosaurussen hebben we keuze uit twee dinosaurus behangen. Natuurlijk hebben we ook behang met zeedieren, namelijk met het grootste roofdier van Nederland, de zeehond! Voor liefhebbers van dieren uit het bos heeft Studio Ditte behang met bosdieren. Safari behang kinderkamer Studio Ditte heeft verschillende soorten kinderbehang met safari dieren in haar collectie. Safari behang in neutrale tinten voor kinderen die dol zijn op giraffen, leeuwen, olifanten, zebra’s en luipaarden. Of behang met een kudde olifanten met een baby olifantje in een prachtig kleurenpallet. Ook heeft Studio Ditte safari behang met vriendelijke safari dieren met vrolijke kleuren en printjes. Je kunt kiezen uit wilde dieren behang lief, wilde dieren behang cool en wilde dieren behang roze. Foto credits:
  Lees meer
 • Slaapkamer met Studio Ditte beddengoed
  Slaapkamer met Studio Ditte beddengoed
  2-persoons bed met Studio Ditte dekbedovertrek Studio Ditte heeft nieuwe dekbedovertrekken in de collectie in drie mooie kleuren met een subtiel printje. Een dekbedovertrek in vergrijsd blauw met geometrische blokjes, een dekbedovertrek in nude met donkerrode kersjes en een dekbedovertrek in petrol groen met zwarte boompjes. Het nieuwe beddengoed is neutraler en heeft een rustigere print, zodat het mooi te combineren is met behang van Studio Ditte. De kleuren van de dekbedovertrekken matchen perfect met verschillende behangprints van Studio Ditte. Niet alleen kinderbeddengoed Leuk beddengoed voor de kinderkamer, maar ook mooi beddengoed voor je eigen slaapkamer. Studio Ditte heeft alleen 1-persoons dekbedovertrekken in de collectie, dus je hebt wel twee losse dekbedden nodig. De dekbedovertrekken zijn perfect te combineren met verschillende hoeslakens van Studio Ditte. Prachtige slaapkamer met vergrijsd blauw beddengoed Sanne @sswerink heeft het dekbedovertrek
  Lees meer

Studio Ditte op Instagram

Studio Ditte

Wij zijn Studio Ditte
Eigen collectie | unieke prints | duurzaam | Nederlands merk

Studio Ditte is een Nederlands merk met onder andere behang, beddengoed en rugzakken. Met liefde en oog voor detail ontwerpen wij producten met speelse patronen waar je blij van wordt. Alle producten ontwerpen wij zelf, met aandacht voor mens en milieu. In de prints van Studio Ditte ontdek je elke keer weer nieuwe details. 

Tips & inspiratie
Binnenkijkers | kleuradvies | styling tips | kinderkamerinspiratie

Zoek je inspiratie voor de inrichting van de kinderkamer? Kinderbehang en beddengoed zijn mooie sfeermakers. Studio Ditte heeft een ruime keuze uit dieren behang voor de kinderkamer, safari behang, jungle behang. Of auto behang, raceauto behang of behang met stoere bouwauto's voor de kinderkamer. Lees onze blog voor styling ideeën, kleuradviezen en binnenkijkers.